Persberichten

Breed draagvlak én aanbod kenmerken tweede najaarseditie Paper & Convenience Show

Publicatiedatum: 10-08-2010

Een gevarieerder aanbod, veel aandacht voor noviteiten en creativiteit én een brede steun uit de kantoorartikelenbranche vormen de belangrijkste ingrediënten voor de tweede najaarseditie van de Paper & Convenience Show. Van 19 t/m 21 september kunnen retailers en groothandels hier terecht voor een gevarieerd aanbod van onder andere wenskaarten, stationery, kantoorartikelen, speelgoed en Gifts.

Het is de derde keer dat VNU Exhibitions de vakbeurs organiseert en bij de invulling van deze editie is goed geluisterd naar de wensen van eerdere bezoekers en deelnemers. Projectmanager Bas de Bruin: "Er was een duidelijke vraag naar een breder aanbod, met name meer aanbieders op het gebied van speelgoed, Gifts en kantoorartikelen. Wie de beurs straks bezoekt zal zien dat op alle drie de fronten ook daadwerkelijk sprake is van een uitbreiding. Onder de nieuwkomers zitten een aantal klinkende namen, die laten zien dat we op een brede steun uit de branche kunnen rekenen. "

Breed draagvlak kantoorvakhandel
De afgelopen edities waren Spicers en Hameco al van de partij, in september geven ook Officeworld -brancheorganisatie voor leveranciers aan de kantoorvakhandel - en Quantore acte de presence. Daarmee wordt de Paper & Covenience Show gedragen door de toonaangevende partijen in de markt. Bas de Bruin:" Voor de bezoeker betekent dit heel concreet een groei van het aanbod kantoorartikelen. Aan deelnemerszijde kunnen we met elkaar nog veel gerichter marketing- en wervingsactiviteiten uitvoeren." Andere Office deelnemers zijn onder andere: Kangaro KTC, Elba Office Products, Dissit BV, Bruynzeel Sakura en Tombow.

Uitbreiding speelgoed en Gifts
Ook op het gebied van speelgoed en Gifts kunnen bezoekers hun hart ophalen. Bas de Bruin: "De verkoop van Gifts en speelgoed via de kantoorvakhandel is voor ondernemers interessant, omdat het zorgt voor extra omzet. Helemaal als je goed inspeelt op verschillende cadeau- en verwenmomenten. Bezoekers van de Paper & Convenience Show zullen daar op de beursvloer zeker ideeën voor opdoen." Nieuwe deelnemers op het gebied van speelgoed zijn onder meer Schoolsupport, PS games, Productief en Boosterbox. Voor Gifts zijn dit Cortina, Abodee BV en Present Time.

Benelux Office Products en Card Awards
Op zondag 19 september worden de Card Awards uitgereikt, een dag later is het de beurt aan de Benelux Office Products Awards. De Benelux Office Products Awards worden dit jaar voor de zesde keer uitgereikt en zijn bedoeld voor de meest innovatieve kantoorproducten in de Benelux. De Card Awards: worden uitgereikt in de categorieën: Product Awards, Best Card Shop en Best Supplier. Bas de Bruin:"We vinden het belangrijk dat de Paper & Convenience Show voor bezoekers een duidelijke toegevoegde waarde heeft. Innovatie en creativiteit spelen daarbij een duidelijke rol, de awards zijn daar een mooi voorbeeld van. Dat levert hopelijk een stukje inspiratie op!".

Praktisch
Najaarseditie Paper & Convenience Show 2010, 19 t/m 21 september in Autotron Rosmalen. Openingstijden: zo 19 september 10.00 - 18.00 uur, ma 20 september 10.00 - 21.00 uur en di 21 september 10.00 - 17.00 uur. Zie voor meer informatie www.paperconvenienceshow.nl

---


Noot voor de redactie,