Ingezonden persbericht


Persbericht

ROGER HAPPEL & FRIENDS IS BACK!

Zondag 19 september 2010

Na een korte zomerstop is Roger terug met een muzikaal programma vol nieuwe inspiratie. Fris, vol en hart verwarmend zal hij het publiek kennis laten maken met zijn nieuwe talenten: bekend en onbekend getalenteerde muzikanten, zangers, beatboxers en andere muzikale talenten zullen voorbij komen bij Roger Happel & friends in de grote zaal van Panama*.

Zoek een plekje uit rondom de band, zak onderuit en ga mee in de muziek alsof je zelf deel uit maakt van de band!

ROGER HAPPEL
Misschien ken je hem als backing-vocal bij dancing with the stars, zijn verschijning bij het jubileumconcert van Danny de Munk of van het wekelijks terugkerende muzikale tv-programma "Singing Bee" op RTL4 waarin hij samen met Gordon te zien is. Ondanks zijn drukke schema treedt hij met ingang vanaf september elke derde zondag van de maand op in Panama met Roger Happel & friends .

FRIENDS

Tijdens Roger Happel & Friends is het altijd een verassing welke artiest er wordt uitgenodigd om live mee te zingen of spelen. Vorige edities waren o.a. Trijntje, Hind, Do, Nikki, Dewi, EliZe uitgenodigd tijdens deze avond en gaven er een onvergetelijk intiem mini-concert samen met Roger. Wie er deze editie allemaal is uitgenodigd blijft nog een geheim..

Dine and lounge arrangement: 'ROGER HAP'
Voor een complete avondje uit kunt u van tevoren dineren in ons sfeervol restaurant. Reserveer hiervoor speciaal een twee gangen diner én kaartje voor de show voor maar 25,00euro onder de naam Roger Hap.

Datum: zondag 19 september 2010
Aanvang: 20.00u
Voorverkoop: 7,50euro via panama.nl (paylogic), alle Primera Shops Aan de deur: 10,00euro

Panama* Nightclub
Oostelijke Handelskade 4
1019 BM Amsterdam
E-mail: info@panama.nl
Telefoon: 020 3118686
Fax: 020 3118681
Website: www.panama.nl
Reserveringen: 020 311 86 86


---- --