Gemeente Deurne


19 september spectaculaire opening Wolfsberg

Opening Wolfsberg

Na jaren hard werken en bouwen aan de Wolfsberg, is het moment aangebroken om de bouwfase op passende wijze af te sluiten. En hoe kan dat beter, dan met een feestelijke, gezellige opening? Samen met alle Deurnenaren! Want de inwoners, en dan met name de bewoners van de Wolfsberg zelf, zijn nauw betrokken geweest bij alle ontwikkelingen in de Wolfsberg.

Bovendien hebben ze ook geruime tijd "in de rommel gezeten", die het bouwen met zich meebracht. Daarom is iedereen 19 september vanaf 12 uur van harte welkom om deze feestelijke dag en de officiële opening mee te maken.

Allerlei activiteiten
Zondag 19 september is er vanaf 12 uur van alles te doen voor jong en oud! Zo zijn er gedurende de dag allerlei gratis activiteiten en feestelijkheden in het centrum, waar iedereen van kan genieten. Denk bijvoorbeeld aan verschillende kinderactiviteiten, een ballonnenwedstrijd en vanaf 12.30 uur diverse optredens van Hebbes en De Peelland Jumpers, Drumfanfare Peelland en Rock d'Opera. Tegelijkertijd staan ook Deurne Modedag en de 25e Groene Campus Halve Marathon op het programma. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een geslaagde dag.

Spectaculaire opening en onthulling nieuwe naamsaanduiding cultuurcentrum
Om 14.00 opent burgemeester Daandels op het Wolfsbergplein de Wolfsberg officieel en op spectaculaire wijze!
Later op de dag, rond 17.30 uur krijgt Cultuurcentrum Martien van Doorne, met medewerking van Koninklijke Harmonie Deurne, haar definitieve en nieuw vormgegeven naamsaanduiding.

Samen gezellig afsluiten tijdens "Deurne scheuft ân" Als afsluiting van de feestelijkheden is iedereen vanaf 18.00 uur welkom bij "Deurne scheuft an", op het Martinetplein. Onder het genot van een hapje en drankje, wordt hier de dag gezellig samen afgesloten. Er is keuze uit een heerlijk broodje met een van de diverse soorten warm vlees. Daarbij wordt een heerlijke salade en fruit geserveerd. Iedereen kan aanschuiven voor 2,5 euro per broodje per persoon. Om 19.30 uur worden de festiviteiten afgerond. De organisatie hoopt op deze bijzondere dag veel Deurnenaren te mogen begroeten.

Het programma
Het programma ziet er globaal als volgt uit:

12.00 uur Start kinderactiviteiten
12.30 uur Show Drumfanfare Peelland
13.30 uur Acrobatische show Hebbes en Peelland Jumpers 14.00 uur Spectaculaire opening Wolfsberg door burgemeester Daandels 14.30 uur Rock d'Opera
15.00 uur Show Hebbes en Peelland Jumpers
15.30 uur Show Drumfanfare Deurne
16.00 uur Rock d'Opera
17.00 uur Einde activiteiten plein Wolfsberg
17.00 uur Muzikale tocht door centrum door Koninklijke Harmonie Deurne 17.30 uur Onthulling nieuwe naamsaanduiding cultuurcentrum Martien van Doorne
17.45 uur Start "Deurne Scheuft Ân"
19.30 uur Einde activiteiten

Namens de organisatie van de opening Wolfsberg
Hurks Vastgoedontwikkeling
Bergopwaarts@bow
Ondernemers Wolfsberg
Ondernemers Vereniging Deurne sectie Detail en Horeca Centrummanagement i.o.
Stichting Vriendenkring Ons Deurne
Gemeente Deurne

Gemeente Deurne | Postbus 3, 5750 AA, Deurne | Markt 1, 5751 BE, Deurne | Tel. 0493 387 711 | info@deurne.n l | Proclaimer / Disclaimers