Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

LIEFSTE HONDENDUO VAN NEDERLAND TE GAST IN DIERENRIJK

Guusje Nederhorst Foundation Woezel & Pip-dag op zondag 19 september

Nuenen, vrijdag 10 september 2010 - 'Hondenweer' hebben ze liever niet op zondag 19 september in Dierenrijk. Maar, de twee liefste hondenvriendjes van Nederland zijn van harte welkom. Deze dag staat Dierenrijk helemaal in het teken van de Guusje Nederhorst Foundation en Woezel & Pip. Hun komst naar het park wordt gevierd met onder meer muziek, dans en theatervoorstellingen. Per bezoeker doneert Dierenrijk een bedrag aan de Guusje Nederhorst Foundation, de stichting achter de bedenkster van het populaire hondenduo.

De bewoners van Dierenrijk krijgen zondag 19 september bezoek van de twee populairste hondenvriendjes van Nederland. De twee kinderhelden verruilen hun Tovertuin voor één dagje voor het vrolijke dierenpark in Nuenen. Fans kunnen genieten van een middag vol Woezel & Pip activiteiten. In de nieuwe indoor speeltuin Pico's Speelpaleis, vinden vanaf 13.00 uur doorlopend Woezel & Pip voorstellingen plaats. Op het entreeplein wordt gezongen en gedanst op Woezel & Pip liedjes. In de serre wordt voorgelezen uit de vele verhaaltjes over het duo.

Guusje Nederhorst Foundation

De Guusje Nederhorst Foundation is de stichting die is opgericht ter nagedachtenis aan de bedenkster van Woezel & Pip. De stichting zet zich in voor 'vergeten kinderen' uit onder meer opvanghuizen en achterstandswijken. Op zondag 19 september geeft Dierenrijk 150 van deze kinderen gratis entree tot het park. Ook doneert Dierenrijk per bezoeker een bedrag aan de stichting.

Meer informatie is te vinden op www.dierenrijk.nl en www.guusjenederhorstfoundation.nl.
---



Ingezonden persbericht