Salsa Sociál(TM); actieve plussers in beweging


Because some things get better with age

AMSTERDAM, 20100914 -- Voor ouderen die wel graag bewegen maar zichzelf nou niet direct in de sportschool zien is er eindelijk een leuk en buitengewoon gezellig alternatief: een cursus SalsaSociál(TM) 55+. Bij docenten van het SalsaSociál(TM) programma ligt de nadruk niet op het aanleren van zoveel mogelijk verschillende danspassen; zij vinden vooral het sociale aspect belangrijk; het dansen met elkaar, leiden, volgen, het leren aanvoelen van de muziek én het hebben van plezier met elkaar. De lesomgeving nodigt uit tot het drinken van een drankje en het voeren van een gesprek.

Zondag 19 September 15:00-18:00 uur, Salsa Sociál Matinee in Amsterdam
In Amsterdam is het vanaf nu mogelijk om maandelijks een SalsaSociál 55+(TM) Matinee bij te wonen en zelf te ervaren hoe gezellig het is. Voor ¤ 17,50 p.p. heeft u een bruisende middag inclusief cocktail. Wilt u er echt een feest van maken dan kunt u het Matinee ook afsluiten met een diner, voor slechts ¤ 10!
De Matinees vinden plaats bij Cafe Restaurant Heffer in het Baantjer Museum Café. Er zijn Salsa Sociál Matinees op 19 september, 24 oktober, 21 november en 19 december.

De cursussen worden gegeven door gecertificeerde dansdocenten op verschillende locaties in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u terecht bij de docenten: Redouan Jacobs en Manou Burghout van RM energize / 06-55155286 of per mail op info@rmenergize.nl
In verband met de verwachte drukte wordt aanmelden sterk aangeraden! Dit kan tot uiterlijk 2 dagen voor aanvang bij de docent, of via het formulier op de site: WWW.RMENERGIZE.NL

Kijk op voor meer informatie over Salsa Sociál op: www.salsasocial.nl/55plus





Ingezonden persbericht