Gemeente Echt-Susteren


HerriePop 2010 verhuist van locatie!

Na de afwezigheid van HerriePop in 2009 is de organisatie blij te kunnen vermelden dat HerriePop 2010 een feit is!

Â

De HerrieTent organiseert op 19 september aanstaande voor de derde keer HerriePop. Het festival voor jong en oud heeft wel een nieuwe locatie gevonden, te weten: Party Center All-in-Echt, Bandertlaan 9 te Echt.

Â

HerriePop is een klein, intiem, gratis familiefestival waar de bands van Muziekinitiatief De HerrieTent de gelegenheid krijgen hun kunsten te vertonen aan het grotere publiek. De oude vertrouwde HerriePopBurgers worden ook weer geserveerd, maar nieuw dit jaar zijn de springkussens voor onze allerkleinsten.

Â

Zoals ook voorgaande jaren zal het programma van HerriePop weer gevarieerd zijn en voor elk wat wils, van covers tot rap, van stoner tot rock. De eerste namen die de organisatie voor de 2010-editie bekend kan maken zijn: Arkngthand, The Four Tree Society en So What! Deze namen worden de komende weken nog aangevuld.

Â

HerriePop 2010 begint om 12.00 uur, in de Bandert. Bij onverhoopt slecht weer vindt het festival binnen plaats. Houd voor meer informatie de verschillende media in de gaten:


- deherrietent.nl


- herriepop.hyves.nl


- deherrietent.hyves.nl


- myspace.com/deherrietent

Â