Landelijk Aktie Komitee Scholieren

NIEUWS

ALGEMENE LEDENVERGADERING(ALV)

Het LAKS organiseert zondag 19 en maandag 20 september de jaarlijkse tweedaagse najaars ALV in Utrecht. Als lid van het LAKS kun je hier je stem laten horen! Je kunt je op deze ALV verkiesbaar stellen voor de SoCo, VoCo en KasCo.

Het LAKS organiseert zondag 19 en maandag 20 september de jaarlijkse tweedaagse najaars ALV in Utrecht. Als lid van het LAKS kun je hier je stem laten horen! Je kunt je op deze ALV verkiesbaar stellen voor de SoCo, VoCo en KasCo. Voor meer informatie over deze commissies kun je terecht op de website. Daarnaast wordt het activiteitenplan, en nieuwe ledenplan gepresenteerd en zijn er natuurlijk weer een aantal moties en amendementen om over te stemmen. (Heb je nog een motie of amendement? Stuur deze zo snel mogelijk naar .)
Je kunt je aanmelden voor de ALV door een mail te sturen naar .. Vermeld dan in ieder geval je school, je/jullie namen en je e-mail adres. Meld je aan vóór 12 september, dan kunnen we je verzekeren van een slaapplaats. Verdere informatie zal een week voor de ALV opgestuurd worden. We hopen jullie in grote getalen te mogen verwelkomen!