Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

september 2010

Eat2Gather organiseert Fair Trade Chocolade workshops met top chocolatier.

Op 19 september organiseert culinair organisatiebureau Eat2Gather meerdere Fair Trade Chocolade workshops tijdens het Fabulous Food Festival in Haarlem. Deze workshops worden gegeven door top chocolatier Hidde de Brabander. Deze gepassionneerde chocolatier heeft zijn ervaring opgedaan bij verschillende 1, 2 en 3 sterren restaurants in Nederland en is een ware specialist op het gebied van chocolade en patisserie. Tijdens deze workshops van een half uur leert u meer over chocolade, ruikt en proeft u verschillende chocolade en fair trade chocolade.

Meedoen aan de workshop:
Tijdens het festival kunt u zich inschrijven voor de workshop bij de stand van culinair organisatiebureau Eat2Gather voor 4 muntjes (t.w.v. 6,50 euro p.p.)

Het Fabulous Food Festival:
Het Fabulous Food Festival staat voor culinair genieten, duurzaamheid, biologisch, lekker en puur eten. Dit festival in de lichtfabriek in Haarlem is gericht op fijnproevers en levensgenieters.

Informatie over Eat2Gather:
Eat2Gather is een culinair organisatiebureau wat bedrijfsuitjes, teambuilding, workshops en proeverijen verzorgt. Alles wat Eat2Gather organiseert heeft te maken met gastronomie, pure producten en culinaire activiteiten. Eat2Gather staat voor het bijeenbrengen van mensen door middel van eten. Hieruit voorvloeiend zijn de submerken; Eat2buildyourteam, Eat2Celebrate, Eat2Motivate, Eat2Network en Eat2Learn ontstaan.

Eat2Gather is opgericht door:
Eat2Gather is begin 2008 opgericht door Karien Olthof. Na haar opleiding aan de Hoge Hotelschool Maastricht heeft zij verschillende banen gehad in het toerisme, de reclame wereld en de pr en marketing. Zij heeft in dit culinaire organisatiebureau haar passie voor food en gastvrijheid gecombineerd met haar organisatietalent. In 2009 is zij finalist van de Columbus Trofee geworden. De Columbus Trofee is een aanmoedigingsprijs voor jonge, succesvolle ondernemers.

Voor meer informatie over:
Eat2Gather: http://www.eat2gather.nl
Fair Trade Chocolade workshop: http://www.eat2gather.nl/workshops-op-open-inschrijving/fabulous-food-festival---chocolade/ Fabulous Food Festival: http://www.fabulousfoodfestival.nl/