Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Amsterdam, 26 augustus 2010

Pleinfeest ter ere van opening tienercentrum REEL

Er is een nieuw tienercentrum! Om dit te vieren wordt er op zondag 19 september van 13:00-17:00 uur een pleinfeest georganiseerd op het Hendrik Jonkerplein.

Jongens en meiden van 10 t/m 15 jaar woonachtig in de Westerdok- of Jordaanbuurt, kunnen tegenwoordig vier dagen per week terecht in Tienercentrum Reel. Het Stadsdeel Centrum heeft hiervoor een subsidie ter beschikking gesteld.

Tieners kunnen in Reel aan activiteiten meedoen, zoals een kookclub, huiswerkbegeleiding, workshop reporter worden of gewoon lekker komen chillen, gamen, computeren of tafelvoetballen.

Om de opening te vieren en kennis te maken met de buurtbewoners wordt er op zondag 19 september 2010 een groot pleinfeest georganiseerd. Niet alleen tieners, maar ook hun ouders, broers en zussen en buurtbewoners zijn van harte welkom.

Tijdens dit feest laten de tieners zien wat er zoal te doen is in Reel. Zo wordt er een playbackshow opgevoerd, is er een groot luchtkussen en kunnen tieners meedoen aan een Panna Knock-out toernooi. Uiteraard is er de mogelijkheid om het tienercentrum te komen bekijken en kennis te maken met de medewerkers. Dit alles begeleid door muziek en een lekker hapje en drankje.

Het belooft een gezellige en feestelijke middag te worden!

Wilt u meer weten over tienercentrum REEL en haar activiteiten? Kijk dan op www.ijsterk.nl of neem contact met ons op.

Zondag 19 september, van 13:00-17:00 uur

Pleinfeest Hendrik Jonkerplein, Amsterdam

Noot aan de redactie (niet ter publicatie)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Petra Klaassen.

Tel: 06-43543087, e-mail: p.klaassen@ijsterk.nl

www.ijsterk.nl | communicatie@ijsterk.nl

IJsterk | Postbus 14878 | 1001 LJ Amsterdam |Tel. 020 5210202