Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn- Aangehouden na mishandeling | |De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 19 september een 33-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor mishandeling van een 21-jarige vrouw, eveneens uit Apeldoorn.


De man gedroeg zich omstreeks 03.00 uur opdringerig richting de vrouw in een horecagelegenheid aan in het uitgaansgebied in Apeldoorn. Toen de vrouw aangaf hier niet gediend van te zijn sloeg hij haar op het hoofd. Hierdoor de raakte de vrouw kort buiten bewustzijn. De vrouw heeft aangifte gedaan. Het is niet bekend of ze letsel heeft overhouden aan de mishandeling. De man is aangehouden en op het politiebureau ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

|     |Apeldoorn- Aangehouden belediging en vernieling           |

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 19 september een 18-jarige jongen aangehouden voor belediging van agenten. Een 45-jarige man uit Apeldoorn die zich met de aanhouding bemoeide werd aangehouden omdat hij geen gehoor gaf aan het bevel zich te verwijderen. Ook wordt de man ervan verdacht de blouse te hebben vernield van een 16-jarige jongen uit Apeldoorn.


Een en ander vond omstreeks 0.15 uur plaats in het uitgaansgebied in Apeldoorn. Agenten probeerden bij een conflict te bemiddelen maar werden meerdere keren beledigd door de 18-jarige jongeman. Hierop werd hij aangehouden. De 45-jarige man bemoeide zich met de aanhouding en wilde op verzoek van de agenten niet weggaan. Ook hij werd aangehouden.


Een 16-jarige jongen uit Apeldoorn meldde zich later bij de politie en deed aangifte van vernieling van zijn blouse. De 45-jarige man wordt ervan verdacht de jongen te hebben beetgegrepen en de blouse kapot te hebben getrokken. De politie maakt voor alle feiten proces-verbaal op.

|     |Apeldoorn- Aangehouden na vernieling                      |

De politie heeft zondagochtend 19 september een 27-jarige man uit Polen aangehouden voor vernielingen op de Roggestraat in Apeldoorn.


Agenten kregen omstreeks 06.30 uur de melding dat er op de Roggestraat een vreemde man op ramen stond te kloppen. Ook was er gerinkel van glas gehoord. Bij de Roggestraat aangekomen troffen de agenten een man aan die bezig was om over een hek te klimmen van het appartementencomplex. De man voldeed aan het signalement dat bij de politie was doorgeven. Hierop werd de verdachte aangehouden. De man is ingesloten op het politiebureau. Een 45-jarige man uit Apeldoorn, woonachtig aan de Roggestraat, deed bij de politie aangifte van vernieling van zijn ruit. De politie onderzoekt of er nog meer vernield is en maakt proces-verbaal op.

|     |Apeldoorn- Aangehouden na mishandeling                    |

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 19 september een 20-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor mishandeling van een 18-jarige plaatsgenoot. De politie maakt proces-verbaal op.


Agenten bemiddelden omstreeks 04.00 uur bij een ruzie in de binnenstad van Apeldoorn toen de 20-jarige man de 18-jarige man plotseling in het gezicht stompte. Hierop werd hij aangehouden. De 18-jarige Apeldoorner liep een pijnlijk gezicht op en deed aangifte van mishandeling. De politie maakt proces-verbaal op.

|     |Apeldoorn- Ongeval letsel                                 |

Bij een ongeval op de Kayersdijk in Apeldoorn zijn zaterdag 18 september twee personen gewond geraakt. De politie onderzoekt de exacte toedracht.


De politie kreeg omstreeks 13.45 uur de melding van het ongeval. Een auto, bestuurd door een 21-jarige man uit Apeldoorn kwam vanuit de richting Apeldoorn en reed richting Beekbergen. Hij zag vermoedelijk te laat dat een 38-jarige man uit Heemskerk links wilde afslaan omdat hij verkeerd was gereden. De Apeldoorner week uit en kwam hierdoor tegen een lantaarnpaal en vervolgens tegen een boom terecht. De 21-jarige man werd met mogelijk heupletsel naar het ziekenhuis vervoerd. Een 22-jarige inzittende werd voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Een andere inzittende, een 21-jarige man uit Apeldoorn, bleef ongedeerd. De auto raakte zwaar beschadigd. De politie onderzoekt de exacte toedracht.


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(



---- --