Politie Kennemerland

Ingevorderde rijbewijzen (5x)

Beverwijk, Hoofddorp, Haarlem, Velsen,, 19-09-2010

BEVERWIJK 18 september. Omstreeks 04.10 uur hielden politieagenten een 26-jarige Beverwijkse automobilist aan in de Waalstraat voor het rijden onder invloed van alcohol. Bij een ademtest kwam een gehalte naar voren van 1,51 promille. Zijn rijbewijs is daarop ingevorderd en er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

HOOFDDORP 18 september. Politieagenten hielden omstreeks 17.55 uur op de Harddraverslaan een 56-jarige Hoofddorpse automobilist aan voor het rijden onder invloed van alcohol. De verdachte had een promillage van
2,05. Zijn rijbewijs is daarop ingevorderd en er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

HAARLEM 18 september. Politieagenten hielden omstreeks 21.25 uur in de Dutrystraat een 35-jarige Haarlemse automobilist aan voor het rijden onder invloed van alcohol. Hij had een promillage van 1,3. Zijn rijbewijs is daarop ingevorderd en er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

VELSEN 18 september. Politieagenten hielden omstreeks 00.25 uur een 43-jarige Haarlemse automobilist aan op de Stationsstraat. Hij reed kort daarvoor met zijn auto tegen een geparkeerde auto en bleek bij het onderzoek onder invloed van alcohol. Hij had een promillage van 1,71. Zijn rijbewijs is ingevorderd en er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

HEEMSKERK 18 september. Politieagenten hielden omstreeks 03.50 uur een 22-jarige Assendelftse automobilist aan op de Ruysdaelstraat die onder invloed van alcohol was. Hij trok de aandacht van de agenten toen hij niet handsfree bellend voorbijreed. Hij had een promillage van 0,96. Omdat hij nog een beginnend bestuurder is is dat hoog genoeg voor een invordering van zijn rijbewijs. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.