Politie Zeeland


---

1677-2010 Aanrijding tussen twee fietsers, Serooskerke (S)
Op het fietspad naast de N57 bij Serooskerke (S) kwamen zaterdagavond rond 22.30 uur twee fietsers met elkaar in botsing.
De fietsers van 20 en 37 jaar, beiden uit de gemeente Schouwen-Duiveland reden elkaar tegemoet en het is nog onduidelijk hoe het ongeval precies is gebeurd. De 37-jarige man raakte ernstig gewond aan zijn hoofd, hij is naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De 20-jarige fietser had enkel last van zijn schouder.

1678-2010 Rijden onder invloed, Zierikzee
In de Julianastraat in Zierikzee vond zaterdag omstreeks 14.00 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats.
Een 67-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed, onder invloed van alcohol, eerst ter hoogte van de Trambaan tegen een verkeersbord en vervolgens over enkele betonnen bermblokken. Daarna raakte zij met haar auto van de weg en belandde in de sloot waarin zij nog enkele tientallen meters doorreed en daarna pas tot stilstand kwam. De vrouw bleef ongedeerd. Aan het bureau is gepoogd een ademanalyse bij haar af te nemen, deze ademtest mislukte. Hierop is bloed afgenomen. Het rijbewijs werd ingevorderd.

1679-2010 Verkeersongeval in Koudekerke
Op het fietspad bij Westduin gebeurde zondag omstreeks 10.00 uur een verkeersongeval.
Een 36-jarige Vlissingse fietser reed op zijn fiets over het fietspad in de richting van Dishoek. Ter hoogte van Strandhotel Westduin passeerde hij een kruising, waar hij linksaf sloeg. Uit deze weg kwam een 39-jarige automobiliste uit Oost-Souburg aangereden. Er ontstond een botsing waarbij de fietser hard remde. Hij raakte nauwelijks de auto maar vloog over de kop en kwam op zijn hoofd terecht. Hij is met een hoofdwond en pijn in de nek naar het ziekenhuis in Vlissingen overgebracht.





Politie Zeeland