Politie Zeeland


1684-2010 Eenzijdig verkeersongeval in 's-Gravenpolder
In de Goesestraat vond zaterdagavond een eenzijdig verkeersongeval plaats.
Een 27-jarige man uit de gemeente Borsele verloor, onder invloed van alcohol, de controle over zijn auto en reed over een verkeersheuvel. Toen hij de auto weer op de weg wilde krijgen, reed hij achteruit tegen de politiebus van de inmiddels gearriveerde politie. De man had ongeveer 3 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en zijn rijbewijs is ingevorderd. Hijzelf en twee inzittenden bleven ongedeerd.

1685-2010 Rijden onder invloed, Lewedorp
Op de Roverweg in Lewedorp reed een 31-jarige automobilist uit Kapelle zaterdagavond onder invloed van alcohol tegen de dijk.
De man was vanaf de Roverweg ter hoogte van de kruising met de Nieuwe Kraayertsedijk rechtdoor tegen de dijk gereden. Daarbij had hij een houten paal en een paal met een straatnamenbord omver gereden. De automobilist is voor onderzoek naar het ziekenhuis in Goes gebracht, daar werd ook een bloedproef afgenomen. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd.

1686-2010 Inbraak in woning in Middelburg
Tussen zaterdag 13.00 en zondag 18.00 uur werd ingebroken in een woning in de Zandkreekstraat in Middelburg.
De woning werd doorzocht nadat men was binnengekomen door een raampje te vernielen. Er werden een televisie met home cinemasysteem, een laptop, een playstation en sieraden gestolen.