Vereniging FME-CWM


---

Beursdeelname

Railsector vakbeurs INNOTRANS 2010

Datum: 21 t/m 24 september 2010
Locatie: Berlijn, Duitsland

Van 21 tot 24 September 2010 vindt de Innotrans 2010, de belangrijkste internationale vakbeurs in de railsector, plaats. Internationaal Ondernemen, onderdeel van de Expertisegroep Markt & Strategie van FME organiseert in samenwerking met Holland Rail Industry (HRI) een collectieve inzending op deze vakbeurs.

We hebben wederom een optie genomen op een uitstekende plek in hal 4.2. Een breed scala aan organisaties uit de railsector zullen hier acte de présence geven, waarbij de Nederlandse railsector zeker niet mag ontbreken. Deelnemen aan de Innotrans 2010 is een uitgelezen kans uw bedrijf te presenteren op de omvangrijke Europese railmarkt. De beurs is inmiddels bijna volgeboekt.

Categorieën

De beurs is thematisch in de volgende categorieën ingedeeld:
* rollend materieel

* infrastructuur

* openbaar vervoer

* transport IT

* services en tunnelconstructie

Inschrijving

Is uw belangstelling gewekt en neemt u graag deel aan de Innotrans 2010, dan verzoeken wij u bijgaand deelnameformulier uiterlijk 12 februari terug te sturen. Annulering is niet meer mogelijk na 12 februari omdat de beursorganisatie dan uitsluitsel wil hebben of we het totale gereserveerde blok afnemen. Bij indeling van de stand zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met de volgorde van aanmelding.

Kosten

Uitgaande van een Holland Paviljoen van 95 m² bedragen de kosten voor leden van HRI en FME EUR 835,00,- per m² all in (excl. btw) en EUR 900,00,- per m² (excl. btw) all in voor niet-leden. Hierbij zijn onder meer de grondhuur, standbouw, organisatie, catering, deelnemersbijeenkomst en promotionele activiteiten inbegrepen. Wij nemen voor u hiermee de complete voorbereiding uit handen.

Daarnaast profiteert u van de collectieve uitstraling van het Holland Paviljoen. Minimale standgrootte is 6 m² (exclusief het aandeel in het collectieve gedeelte). De vierkante meters van het collectieve gedeelte (opslag, keuken, bar, zitjes) worden omgeslagen over de deelnemers (reken op 2 of 3 m² per bedrijf). Kosten voor transport, verzekering van de expositiegoederen en extra voorzieningen in de stand zijn voor eigen rekening.

Deelnemersbijeenkomst

Voorafgaande aan de beurs zal de vergadering met deelnemers plaatsvinden. Na de deelnemersbijeenkomst ontvangt u een factuur voor vijftig procent van de kosten, de resterende vijftig procent volgt na afloop van de beurs.

Meer informatie

Op de website van de Innotrans vindt u details over de beurs.

Ingrid Kerklaan, projectmanager InnoTrans 2010, T (079) 353 12 84, E ike@fme.nl of Leendert Remmelink, branche-manager HRI, T (079) 353 13 64

____________________ ____________________ ____________________