Gemeente Vlaardingen


De WijkWijzer viert 1-jarig bestaan

20-09-2010 | Op dinsdag 21 september bestaat De WijkWijzer Vlaardinger Ambacht / Babberspolder precies 1 jaar! Onder het motto "iedereen is welkom" kunnen alle bewoners van Vlaardinger Ambacht / Babberspolder in De WijkWijzer terecht met hun vragen over wonen, welzijn, zorg en leefbaarheid.
Een afspraak maken hoeft niet, u kunt zo binnen lopen. Dit doen we omdat Vlaardingen het belangrijk vindt dat haar bewoners zolang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen en meedoen in de maatschappij. Met De WijkWijzer wil Vlaardingen bewoners betrekken en optimaal ondersteunen.

Wijkwijzerteam
De consulenten van de WijkWijzer staan voor u klaar!

Wat De WijkWijzer uniek maakt is dat er specialisten aanwezig zijn op het gebied van wonen, welzijn, zorg en leefbaarheid. Zij begrijpen uw vragen en behoeften. Voor iedereen is er aandacht en een luisterend oor.

Wat heeft de WijkWijzer gedaan?
Het afgelopen jaar is er al 1.300 keer contact gezocht met De WijkWijzer en is er veel georganiseerd zoals bijvoorbeeld:
* het Politiespreekuur

* overleggen van 't Park Nieuwelant

* themabijeenkomsten

* deelname aan de Armoedeconferentie

* politie/brandweerdag voor kinderen.

Natuurlijk gaat de WijkWijzer het komende jaar ook weer hard aan de slag om samen met de partners en bewoners te werken aan de wijk!

Meer info
Kijk voor meer informatie op de website www.vlaardingen.nl/wijkwijzer

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: info@vlaardingen.nl
Tel. (010) 248 4000