Gemeente Heerenveen

Oproep Wijkraad Skoatterwald

Wijkraad Skoatterwâld is op zoek naar inwoners van de wijk Skoatterwâld die actief willen meedenken over de inrichting van de wijk. De gemeente Heerenveen heeft, in verband met de noodzakelijke bezuinigingen, het voornemen om de paaltjes te verwijderen langs de lanen in de wijk.

De Wijkraad is van mening dat, als de paaltjes worden verwijderd, er een alternatief moet worden gevonden. De paaltjes zijn duidelijk met een doel in de wijk neergezet. Eén van die redenen is om wildparkeerders tegen te gaan.
De taak van de op te richten werkgroep is om na te gaan wat de gevolgen zijn van de verwijdering van de paaltjes en tevens wordt aan de werkgroep gevraagd oplossingen te zoeken voor deze gevolgen en/of alternatieven aan te dragen. De gemeente heeft zich bereid verklaard om serieus naar de oplossingen van de werkgroep te kijken.

Wie mee wil denken aan oplossingen en actief wil deelnemen aan deze werkgroep kan contact opnemen met Marc Jense, wijkmanager van de gemeente Heerenveen via m.jense@heerenveen.nl of via skoatterwald-wijkraad@hetnet.nl (Ymkje de Goede). De gemeente Heerenveen waardeert dit initiatief vanuit de wijkraad Skoatterwâld. Wij willen graag samen met bewoners naar een oplossing zoeken om de bedoelde bezuinigingen te realiseren. Wij hopen dat u zich aanmeldt.