Kinetic Systems benoemt Peter M. Maris tot President en Chief Executive Officer 21/09/2010 15:21

PR Newswire

DURHAM, North Carolina, September 21, 2010 /PRNewswire/ --
Kinetics Systems, Inc., een toonaangevende wereldwijde leverancier van proces- en mechanische oplossingen voor klanten uit de elektronica-, biofarmaceutische en algemene industriebranche, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Peter M. Maris tot President en Chief Executive Officer alsmede tot lid van de Raad van Bestuur. Hij zal ook de controle behouden over de International Operations divisie.

De heer Maris maakt al meer dan 10 jaar deel uit van Kinetics, waar hij de positie bekleedde van voorzitter van de International Operations divisie en bepalend was voor de ommekeer en de groei in de afgelopen vijf jaar. Gedurende zijn loopbaan bij Kinetics heeft de heer Maris leidinggevende posities bekleed bij ontwikkeling, operaties, verkoop en financiële afdelingen. Vóór zijn intrede in het bedrijf werkte de heer Maris op de overname- en bankingafdeling bij Wachovia Bank.

"Ik ben erg enthousiast over de kans om de leiding van het Kinetics team werelwijd op mij te nemen," aldus de heer Maris. "Ik kijk uit naar een sterkere integratie van onze internationale en binnenlandse
businessafdelingen, die ervoor zullen zorgen dat onze firma beter in staat zal zijn om in de groeiende behoeften van onze klanten te voorzien. De toewijding, integriteit, het teamwork en de betrouwbaarheid van het Kinetics team staan borg voor ons vermogen om te blijven werken aan een hoopgevende toekomst."

Na zich meer dan vier jaren te hebben toegewijd aan leiderschap en dienstverlening bij Kinetics gaat de President en Chief Executive Officer Michael D'Appolonia het bedrijf verlaten.

Over Kinetic Systems, Inc.:
Kinetics is een wereldwijde leverancier van proces-mechanische oplossingen voor de elektronische, biofarmaceutische en
zonne-energieindustrie. Kinetics combineert ontwerp van hulpapparatuur en montage, engineering, volledige installatiecapaciteit en lopende service en ondersteuning voor volledige installatie van processystemen over de hele wereld. Het bedrijf beschikt over meerdere strategisch gelegen vestigingen in high-techgebieden waar halfgeleider-fabs, biofarmaceutische
productie-installaties en zonne-fabs worden gebouwd. Kinetics verleent ook diensten aan de gezondheidszorg, horeca, energie, overheid, commerciële, bedrijfskritische en hoger onderwijsmarkten.

Contactinformatie
Persoon: Alexa Koontz, VP van Personeelszaken
Firma: Kinetic Systems, Inc.
Telefoon: +1-919-474-4654
E-mail: alexa.koontz@kinetics.net
Alexa Koontz, VP van Personeelszaken, Kinetic Systems, Inc., +1-919-474-4654, alexa.koontz@kinetics.net






-