Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 21-09-2010

Man uit Vught eet en drinkt bij eetcafé in Waalwijk zonder te betalen

WAALWIJK: De politie heeft maandagavond rond 22.00 uur een 29-jarige man uit Vught aangehouden wegens flessentrekkerij. De man had voor circa dertig euro gegeten en gedronken op het terras van een eetcafé aan de markt, maar liep op enig moment weg zonder af te rekenen. Een medewerker van de zaak liep hem achterna en hield hem staande. De man bleek onlangs hetzelfde te hebben gedaan, bij hetzelfde eetcafé. De man is meegenomen naar het bureau.

Agenten halen dronken beginnend bestuurder van de A27

RAAMSDONKSVEER: Een 21-jarige automobilist uit Oosterhout is
maandagavond kort na 22.30 uur betrapt op dronken rijden. Agenten hielden hem staande op de A27 en toen bleek uit een blaastest dat hij veel te veel had gedronken; hij scoorde 605 ug/l. Voor hem als beginnend bestuurder is slechts 88 ug/l toegestaan, bij waarden hoger dan 350 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd, dus ook in dit geval. De officier van Justitie beslist over de teruggave ervan.

GEERTRUIDENBERG: Een 40-jarige automobilist uit Geertruidenberg sloeg dinsdagmorgen rond 02.30 uur met zijn auto over de kop op de
Centraleweg. Ook hij bleek dronken, de bestuurder blies 530 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. De bestuurder kreeg een rijverbod van vijf uur en een proces-verbaal.

Politie arresteert twee Oosterhouters wegens woninginbraak

OOSTERHOUT: De politie heeft dinsdagmorgen twee mannen (19 en 20 jaar) uit Oosterhout aangehouden in verband met een woninginbraak begin april 2010 aan het Blazoenhof. Daarbij werd onder andere een geldkistje gestolen. In deze zaak werd in augustus al een 19-jarige Oosterhouter gearresteerd. Op basis van vervolgonderzoek leidde het spoor naar de nu twee aangehouden Oosterhouters. De verdachten zijn op het bureau in verzekering gesteld.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 21-09-2010 16:07 | © Regio Midden en West Brabant |