Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 21-09-2010

Twee aanhoudingen voor drugsbezit

BREDA: Een getuige meldde maandag rond 15.00 uur dat er twee mannen op een parkeerterrein aan de Veldsteen stonden die duidelijk onder invloed van drank of drugs verkeerden. Een van hen zou in een auto stappen en weg willen rijden. De politie hield een 19-jarige en een 22-jarige man uit Sint Willebrord aan op de Veldsteen, nadat in hun voertuig een hoeveelheid, GHB, MDMA en een xtc-pil werd gevonden. De drugs zijn in beslag genomen. De verdachten zijn voor verhoor in gesloten. Aan het begin van de avond zijn de twee in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Politie houdt vijf verdachten aan voor mishandeling

ZEGGE: De politie hield dinsdagochtend vijf verdachten van mishandeling aan. De verdachten, vijf mannen van 19. 28, 20, 21 en 26 jaar uit Hoeven, worden ervan verdacht eind juni twee mannen en een vrouw te hebben mishandeld in de Onze Lieve Vrouwestraat in Zegge. De twee 25-jarige mannen en een 23-jarige vrouw uit Zegge vertrokken 27 juni rond 01.30 uur bij een feest en hadden een taxi gebeld. Toen ze in de taxi wilden stappen werden ze uit het niets door een groep jongeren aangevallen. De mannen werden geslagen en geschopt. Ze hielden hieraan blauwe plekken, zwellingen in het gezicht en kneuzingen aan de mishandelingen over. De vrouw probeerde de mannen te ontzetten. Zij werd niet mishandeld. Van de slachtoffers werd aangifte opgenomen. De verdachten zijn ingesloten voor verhoor en verder onderzoek.

Automobilist zonder rijbewijs aangehouden na ongeval

BREDA: De politie hield dinsdagochtend een 18-jarige Bredanaar aan. De man was als bestuurder van een auto betrokken bij een verkeersongeval en was niet in bezit van een rijbewijs. De man reed even na 10.00 uur in de Brusselstraat. De man zag bij de kruising met de Tervurenstraat vermoedelijk een auto over het hoofd, die van rechts aan kwam rijden. Er ontstond een aanrijding waarbij de 81-jarige bestuurder van die auto, een man uit Breda, gewond raakte. De auto waarin de man schoof door de aanrijding door en kwam tot stilstand tegen een geparkeerde auto. De bestuurder is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.
De verdachte bleek met toestemming de auto van een familielid te hebben meegenomen. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 21-09-2010 17:16 | © Regio Midden en West Brabant |