Gemeente Kaag en Braassem

Uitreiking Koninklijke onderscheiding in Kaag en Braassem
Op 16 september 2010 heeft mevrouw D.T. van Velzen-Mollers de versierselen behorende bij het Lidmaatschap in de Orde van Oranje Nassau ontvangen van de burgemeester van Kaag en Braassem, mevrouw K.M. Van der Velde - Menting.

Mevrouw van Velzen - Mollers is sinds 1975 tot heden secretaresse bij de Damesvereniging Leimuiden â Rijnsaterwoude. Naast haar werkzaamheden als secretaresse organiseert zij maandelijkse activiteiten voor de Damesvereniging, zoals lezingen, creatieve avonden, kerstviering, cabaret, toneel en modeshows. Ook bezoekt mevrouw van Velzen - Mollers leden die ziek zijn. Mevrouw Van Velzen - Mollers is van ongelofelijke betekenis voor de vereniging. Zij doet dit alles vrijwillig en krijgt hier geen enkele vergoeding voor. Op de dag van de uitreiking was mevrouw van Velzen -Mollers precies 35 jaar secretaresse en vierde ze haar 40-jarig lidmaatschap.

Naast haar werk voor de Damesvereniging Leimuiden â Rijnsaterwoude is mevrouw Van Velzen - Mollers sinds 1974 actief als collectant van de Nederlandse Hartstichting in Leimuiden. Ook is zij sinds 1979 vrijwilliger en schoonmaker van het clubgebouw van de sportvereniging S.V. Kickers â69, in Leimuiden. Sinds 1987 is zij tot op heden recreantencoördinator van de Volleybalvereniging Leimuiden. De afgelopen negen jaar is zij ook bestuurslid van de Stichting Oud Leimuiden â Rijnsaterwoude. Binnen het bestuur is zij verantwoordelijk voor de evenementen en levert een belangrijke bijdrage aan het kwartaalblad Tijdinghen.
Â