Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 01 oktober 2010
NIEUW PROGRAMMA SOPHIE HILBRAND

credits: BNN
JONGEREN MET BIJZONDER VERHAAL GEPORTRETTEERD IN JE ZAL HET MAAR ZIJN

Leven op de automatische piloot? Niet voor de jonge mensen die voorbij komen in het nieuwe BNN-programma Je Zal Het Maar Zijn. Zij hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen. Of doordat ze zich in uitzonderlijke situatie verkeren òf omdat ze een bijzondere keuze in het leven hebben gemaakt. Sophie Hilbrand gaat met ze op pad om hun leefwerelden te portretteren. Je Zal Het Maar Zijn is vanaf dinsdag 21 september om 20.25 uur te zien bij BNN op 3.

In het iedere aflevering van Je Zal Het Maar Zijn volgt Sophie drie jongeren, waarmee ze allemaal twee dagen op pad gaat. Sophie: 'De mensen in Je Zal Het Maar Zijn hebben inspirerende, verbazingwekkende en soms pijnlijke verhalen. Het programma geeft een breed beeld van hoe jongeren hun leven leiden. Ik vind het verrijkend om te zien hoe verschillend die manieren kunnen zijn.'

In de eerste aflevering zijn drie jonge mensen te zien die ergens van in de ban zijn. Een meisje in de ban van een loverboy, iemand die gelooft dat God haar kan genezen van kanker en Mark Tuitert, een jongen die volledig in de ban is van topsport. De mensen in de tweede aflevering zijn allemaal 'kind van'. Hierin is Christina Curry te zien, dochter van Patricia Paay en Adam Curry. Ook duikt Sophie in het leven van een meisje met verstandelijk beperkte ouders en een meisje met criminele ouders. In de derde aflevering zijn drie buitenbeentjes te zien, waaronder een transseksuele kraker en een Hare Krisna-aanhanger.

----------

LET OP: STARTDATUM PROGRAMMA IS GEWIJZIGD VAN 7 NAAR 21 SEPT