Gemeente Cromstrijen


Wat vindt u van de landbouw in Zuid-Holland?

Enquete over landbouw in Zuid-Holland

(20-09-2010)

Provincie Zuid-Holland roept burgers op om hun mening te geven over de landbouw in deze provincie. Vanaf 20 september kan iedere inwoner van Zuid-Holland door middel van een internetenquete zijn mening geven over een aantal ontwikkelingen in de landbouw. De enquete is te vinden op www.zuid-holland.nl/enquetelandbouw. De uitslag van de enquête wordt betrokken bij de besluitvorming rond de Agenda Landbouw van de provincie.

De provincie heeft in ontwerp een Agenda Landbouw opgesteld. In de Agenda Landbouw staat de visie van de provincie op een duurzame, economisch rendabele landbouw en de manier waarop deze landbouw gerealiseerd kan worden in de verschillende regio's van de provincie.

In dat verband wil de provincie graag weten, hoe de Zuid-Hollandse burger tegen een aantal ontwikkelingen in de Zuid-Hollandse landbouw aankijkt. Gedeputeerde en Provinciale Staten krijgen de uitslag van de enquête te zien op het moment dat ze beslissen hoe de definitieve Agenda Landbouw eruit moet zien. Zij kunnen de informatie uit de enquête bij hun besluitvorming betrekken.

De provincie roept dan ook alle bewoners van Zuid-Holland op hun mening te geven. De enquête kan ingevuld worden in de periode van 20 september tot en met 22 oktober 2010.