Gemeente Borsele

Fotowedstrijd Voor een beter klimaat

Wedstrijd in het kader van de tentoonstelling Consequences

Ook u kunt uw betrokkenheid bij het klimaatvraagstuk tonen. COS Zeeland roept alle vrijetijdsfotografen in Zeeland op om mee te doen aan de wedstrijd `Voor een beter klimaat.' Hoe brengt u dat in beeld? Dat kan op heel verschillende manieren. Misschien kent u iemand in uw eigen omgeving die al goed bezig is voor een beter klimaat. U maakt een portret van hem of haar en schrijft in een korte tekst waarom u deze persoon laat zien. Of u kent een bedrijf dat duurzaam produceert. Of u laat contrasten van natuur en industrie zien. Misschien heeft u een heel ander idee... Neemt u de uitdaging aan? De beste inzendingen zullen digitaal worden vertoond in de Grote Kerk in Goes gedurende de expositieperiode van Consequences en op de website www.zeeuwseklimaatweek.nl.

Voorwaarden


* U levert één sterke foto met een tekst van maximaal een half A4 of
* U levert twee foto's zonder tekst.

Voorwaarde is dat u de foto's maakt in Zeeland en ze digitaal aanlevert (jpeg-formaat). U zendt uw bijdrage uiterlijk 18 oktober 2010 digitaal in, via info@coszeeland.nl. Met vermelding van Fotowedstrijd `Voor een beter klimaat' en uw naam, leeftijd, woonplaats, email-adres en telefoonnummer.

Jury

De jury bestaat uit: Charles Linssen (voorzitter Zeeuwse Fotobond), Anda van Riet (fotograaf), Paulien van t Westeinde (educatief medewerker van IVN).