Ingezonden persbericht


-- Persbericht --

Samenwerking Nomad en Wereldwijzer Reisforums

Nijmegen, 21 september 2010 - De populaire reissite Wereldwijzer Reisforums en het reismerk Nomad slaan de handen ineen. Wereldwijzer verheugt zich op de samenwerking, aangezien Nomad kwalitatief hoogwaardige producten produceert met zowel respect voor de mens als de natuur. Vanaf vandaag kunnen de leden van Wereldwijzer 4 reisproducten van Nomad bestellen met maar liefst 40 procent korting.

Via de website van Wereldwijzer kunnen bezoekers die (gratis) lid zijn 2 zeer comfortabele weekendtassen op wieltjes bestellen, de Transfer 80 en 100. Voor backpackers en reizigers die rekenen op optimale kwaliteit en comfort is het mogelijk de rugzakken Transit 55 en 70 te bestellen. Per reistas levert het de reiziger tussen de 64 en 80 euro korting op. De producten worden gratis verzonden.

"We willen onze leden graag alles bieden wat ze op reis nodig hebben, dus ook reistassen", aldus Jeroen Remijnse, Sitemanager van Wereldwijzer Reisforums. "Daarnaast krijgen onze leden ook nog eens een aanzienlijke korting. In de toekomst zullen we meer reisproducten met korting online gaan aanbieden".

Wil je meer informatie of één van de producten bestellen? Ga naar www.wereldwijzer.nl.

Over Wereldwijzer Reisforums
De website Wereldwijzer Reisforums is een social media website, waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. De website wordt maandelijks door ruim 200.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht en al meer dan 110.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 50 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. QuaMundi Travel Media is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer Reisforums.

-- Einde persbericht --


Noot voor redacties

Noot voor de redactie,