Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Son, 21 september 2010

ENTERTAINMENT RETAIL GROUP EN E-WAYS FULFILMENT CENTER GAAN DISTRIBUTIE SAMENWERKING AAN

Entertainment Retail Group, eigenaar van o.a. Videoland en Movie MAX, gaat een samenwerking aan met E-Ways Fulfilment Center op het gebied van distributie en customer service.

E-Ways neemt per direct de leveringen van het rental product aan de winkels van Entertainment Retail Group over.

"In deze economisch moeilijkere tijden is het ook voor ons van belang dat we kostenbesparend en functioneler gaan werken", legt Ruud Bakker, COO bij Entertainment Retail Group uit. "deze samenwerking geeft ons rust op distributiegebied, omdat E-Ways hierin is gespecialiseerd. Zij zijn ingesteld op het shippen van grote aantallen en kunnen dit perfect uit onze handen nemen, zodat wij ons meer kunnen toeleggen op onze core business."

E-Ways is blij met de keuze van Entertainment Retail Group. "Al ruim 40 jaar verpakken wij media-artikelen en verzenden wij deze zowel naar consumenten als naar winkels. Dit doen wij voor opdrachtgevers als ECI en Cosmox. Entertainment Retail Group kan optimaal profiteren van de schaalgrootte en de vele efficiencyvoordelen doordat hun producten hier naadloos op aansluiten", zegt Koos van Santen, directeur van E-Ways.

Bij de retail/rentalketen Entertainment Retail Group zijn op dit moment ongeveer 440 winkelpunten aangesloten.

Over Entertainment Retail Group:
Entertainment Retail Group is de grootste aanbieder van rental- en retailproducten op entertainmentgebied. Naast de retailformules Videoland en Movie MAX, maken ook nog Hollywood Factory en EntertainmentClub Benelux deel uit van dit bedrijf. De Entertainment Retail Group is de belangrijkste rental entertainmentgroothandel in de Benelux.

Over E-Ways Fulfilment Center:
E-Ways Fulfilment Center is vorig jaar ontstaan na verzelfstandiging van het logistieke magazijn en de customer contact afdeling van ECI en Cosmox. Met ruim 40 jaar ervaring in fulfilment, warehousing en customer service is E-Ways toonaangevend in binnen- en buitenland.


Noot voor redacties


Noot voor redactie,