Ingezonden persbericht


Persbericht

HP breidt Retail Publishing-portfolio uit met Dry Printing-oplossingen en Foto Creations-software

Nieuwe hardware en software van HP te zien op Photokina 2010

Amstelveen, 21 september, 2010 ­ HP breidt zijn retail publishing-portfolio uit met nieuwe software- en hardware-oplossingen, waarmee retailers meer kunnen halen uit winstgevende en creatieve fotoproducten.

HP loopt voorop in de retail publishing-markt - waar miljarden dollars in omgaan - met veelzijdige, schaalbare en flexibele fotofinishing-oplossingen. HP wil retailers helpen verder te denken dan alleen eenvoudige prints en ook te investeren in de winstgevende markt van persoonlijke en creatieve fotoproducten.

Op de internationale Photokina-beurs die deze week (21-26 september) plaatsvindt in Keulen, Duitsland, toont HP:

-

- De HP Photo Center Compact Instant Print Solution: ideaal voor retailers met een beperkt vloeroppervlak en die behoefte hebben aan relatief lage printvolumes. Dit is een klein, schaalbaar en onbeheerd self-service-systeem waarmee consumenten orders kunnen plaatsen voor het direct afhalen van foto's, vergrotingen, kaarten, kalenders, enkelzijdige fotoboeken en foto's op cd. Naast de afdrukformaten 10 x 15 cm, begrensde 13 x 18 cm en 15 x 20 cm, kan de HP Compact Instant Print als optie ook 20 x 30 cm printen.


- HP Photo Creations-software: hiermee kunnen consumenten zelf thuis gemakkelijk foto's omzetten in professionele fotocreaties. De fotobestanden kunnen thuis gedrukt, of naar de retailer gestuurd en afgehaald worden. De software-applicatie is vooraf geïnstalleerd op HP consumenten-pc's en -printers. De software kan ook optioneel voorzien worden van een logo van de retailer voor afdrukken in de winkel.

Voor meer informatie ga naar www.hp.com/go/rps/emea.

(1) Gebaseerd op gepubliceerde specificaties voor drooglab-printer- fabrikanten, vanaf juli 2010.

Over HP
HP creëert nieuwe manieren waarop technologie een positief effect heeft op mensen, bedrijven, overheid en de maatschappij. HP is het grootste technologiebedrijf ter wereld en beschikt over een breed portfolio op het gebied van printen, personal computing, software, services en IT-infrastructuur om problemen van klanten op te lossen. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is te vinden op www.hp.nl.