Ingezonden persbericht


KIKA PROFITEERT VAN SAMENWERKING MONDIAL MOVERS EN WOONZORG

"Geen enkel kind hoort in een ziekenhuisbed thuis"

ALBLASSERDAM, 20 september 2010 - Mevrouw Linssen-Janssen, bewoonster van woonzorgcentrum St. Barbara uit Ede is winnaar geworden van de samenwerkingsactie van Mondial Movers en Woonzorg Nederland. Melie van 't Land, ambassadeur van Kika ontving uit haar handen een cheque ter waarde van 500 euro. De actie ondersteunt het 'maatschappelijk verantwoord ondernemen' waar beide organisaties zich hard voor maken.

Bewoners en toekomstige bewoners van complexen van Woonzorg Nederland, die gebruik hebben gemaakt van de verhuisdiensten van Mondial Movers, maken kans op twee maal 500 euro. Voor henzelf en een goed doel. De organisaties zetten met deze actie hun samenwerking luister bij. Aan de samenwerkingsovereenkomst komt geen provisie te pas. In plaats daarvan maken de organisaties liever een bewoner een goed doel blij. Na iedere twintig verhuizingen wordt een gelukkige getrokken.

'Oud voor jong'
Mevrouw Linssen-Janssen:"Geen enkel kind hoort in een ziekenhuisbed thuis. Ik ben blij dat ik op deze manier iets kan toevoegen". De eigenaar van Mondial Waaijenberg Verhuizers te Ede en de beheerder van Woonzorgcentrum St. Barbera waren ook bij de uitreiking aanwezig. De zachte pluche Kika beer, die eigenaar van Mondial Waaijenberg Verhuizers, vast houdt, worden verkocht door de ambassadeurs van KiKa.

###

KiKa
KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland. Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa uw steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag. Mondial Movers
Mondial Movers, gevestigd aan de Kelvinring in Alblasserdam, is het in 1990 opgerichte landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven. De deelnemende verhuisbedrijven, op 35 plaatsen in het land te vinden, werken samen op het gebied van verkoop, inkoop, promotie en wisselen kennis uit. Het landelijke netwerk biedt de garantie dat waar ook in Nederland direct een verhuizer aanwezig is als een bedrijf, organisatie of particulier wil verhuizen.

Fotobijschrift VLNR: Jan van Santen, mw. Linssen-Janssen, Melie van 't Land en Wim Dijker




Ingezonden persbericht