Ingezonden persbericht


|Datum           | |Den Haag, 21 september 2010                                        |
|                                                                                      |
|                                                                                      |
ISS Facility Services kiest voor T-Mobile.


. ISS Facility Services besteedt al haar mobiele communicatie uit aan T-Mobile.
. Vanaf oktober gaan alle mobiele bellers binnen ISS over op T-Mobile.

Eén van de grootste facilitair dienstverleners in Nederland, ISS Facility Services, kiest T-Mobile als aanbieder voor al haar mobiele communicatie in Nederland. Daarmee krijgt T-Mobile de verantwoordelijkheid over de portefeuille van alle mobiele aansluitingen. Vanaf oktober zullen alle mobiele bellers binnen ISS bellen via het netwerk van T-Mobile. In totaal gaat het om ruim 1.800 mobiele aansluitingen.

Bart Weijermars, Algemeen Directeur bij T-Mobile in Nederland: 'We zijn heel blij dat zo'n grote onderneming als ISS alle mobiele communicatie onderbrengt bij T-Mobile. ISS heeft de keuze gemaakt voor een persoonlijke aanbieder met een van de modernste en kwalitatief hoogstaande mobiele netwerken van Nederland. Om de migratie zo soepel mogelijk te laten verlopen, worden op verschillende locaties informatiebijeenkomsten voor medewerkers georganiseerd.'

Allan Stich, Financieel Directeur bij ISS Facility Services: "We zijn met de keuze voor T-Mobile niet over één nacht ijs gegaan. Na het doorlopen van een uitgebreid traject bleek T-Mobile op alle punten de sterkste keuze voor onze organisatie. Een scherp aanbod, service en inlevingsvermogen gaf de doorslag."

Over T-Mobile in Nederland

4,4 miljoen consumenten en zakelijke gebruikers in Nederland maken gebruik van de mobiele oplossingen van T-Mobile (per 1 april 2010). In 2009 had T-Mobile een jaaromzet van 1,807 miljard euro. T-Mobile Netherlands BV is onderdeel van Deutsche Telekom AG, een van de leidende communicatie ondernemingen in de wereld. T-Mobile beschikt over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten. Dit mobiele netwerk behoort op het gebied van kwaliteit, bereikbaarheid en snelheid bovendien tot de beste en meest innovatieve netwerken van Europa.

Over ISS Facility Services
ISS Facility Services is de grootste facilitaire dienstverlener in Nederland en onderdeel van de wereldwijde ISS Group. Er werken ongeveer 20.000 professionals bij ISS en het staat daarmee in de top 10 van grootste werkgevers in Nederland. ISS realiseerde in 2009 een omzet van 459 miljoen euro. ISS verdeelt haar diensten over vijf pijlers: Catering Services, Cleaning Services, Support Services, Property Services en Security Services. Deze diensten worden ook geïntegreerd aangeboden. Ons doel: de klant ontzorgen zodat hij zich maximaal kan richten op zijn core business. ISS Facility Services is actief in 53 landen, heeft wereldwijd ruim 485.000 professionals in dienst die werken voor ruim 200.000 klanten.

Meer informatie:
T-Mobile Netherlands BV

Priscilla Tomasoa

Woordvoerder

Telefoon: 06 1409 6666

E-mail: pers@t-mobile.nl

Persberichten op de site: www.t-mobile.nl
Twitter: http://twitter.com/tmobile_nl
-----------------------
Persbericht

-----------------------
7020.0051/01-09/2901116


---- --