Intermax netwerk IPv6 enabled biedt klanten speciale diensten


ROTTERDAM, 20100921 -- Het netwerk van Intermax Managed Hosting is klaar voor de nieuwe IPv6 adressering. Dat betekent dat de volledige netwerkinfrastructuur, DNS systemen en backboneverbindingen in staat zijn zowel IPv6 als IPv4 verkeer af te handelen. Tegelijkertijd heeft Intermax een aantal diensten ontwikkeld om haar klanten te ondersteunen bij de migratie naar IPv6.

Door het toenemende internetgebruik raken de huidige IPv4 adresreeksen in de wereld naar verwachting medio 2011 op. Om ervoor te zorgen dat dit niet tot problemen leidt, is er een nieuw adressysteem, genaamd IPv6, bedacht. Alle systemen dienen te worden aangepast om ervoor te zorgen dat ze de nieuwe IPv6 nummers kunnen verwerken.

Intermax levert veel DSL en glasvezelverbindingen aan zakelijke klanten. Deze verbindingen zullen in de komende tijd geschikt gemaakt worden voor IPv6. Een belangrijke voorwaarde hierbij is het beschikbaar komen van routers en modems die `native' IPv6 ondersteunen. Deze routers zijn op dit moment nog schaars. Veel nieuwe verbindingen kunnen nu al opgeleverd worden met IPv6, de andere verbindingen zullen de komende tijd worden gemigreerd.

Daarnaast biedt Intermax, via een zgn. `IPv6 tunnel', de mogelijkheid om gebruik te maken van IPv6, terwijl de internetverbinding hier nog niet op voorbereid is maar uw lokale apparatuur wel.

Over Intermax Managed Hosting

Intermax Managed Hosting is sinds haar start in 1994 uitgegroeid tot een speler van formaat als het gaat om het beheren en beschikbaar houden van bedrijfskritische applicaties en infrastructuren. Onze bedrijfsactiviteiten kenmerken zich door een combinatie van creativiteit en techniek, die in 4 kernwaarden worden samengevat. De tulp staat voor bezieling, het netwerk voor interactie, de router voor verbinding en de connector voor de bekende klik. Bij Intermax staat een enthousiast en gedreven team van engineers, supportmedewerkers, programmeurs en netwerkspecialisten 24 uur per dag klaar met hart voor uw succes. Veiligheid en betrouwbaarheid staan hierbij altijd voorop. Dat dit geen loze kreet is, bewijst Intermax ondermeer met haar ISO27001-certificaat, waarmee we voldoen aan de internationale norm voor informatiebeveiliging. Deze certificering houdt in dat Intermax de fysieke, logische en organisatorische maatregelen zodanig voor elkaar heeft, dat de beschikbaarheid, integriteit en de vertrouwelijkheid van uw informatie bij ons is gewaarborgd.