Nieuwe webshop Drogisterij-Parfumerie.nl


BERLICUM, 20100921 -- XIB heeft voor Drogisterij-Parfumerie.nl een webshop ontwikkeld. Deze webshop is onderdeel van drogisterij BAS. De webshop is gevuld met uiteenlopende artikelen uit de drogisterij en parfumerie en ook staan er constant aanbiedingen in de webshop. Reden genoeg dus om naar www.drogisterij-parfumerie.nl te gaan!

Speciale aanbiedingen
Op de homepage verschijnen direct aantrekkelijke aanbiedingen van vooraanstaande merken, zoals L'Oréal, Dove, Gillette en Nivea. Ook kunt u nog naar de pagina Aanbieding surfen, hier vindt u nog meer aanbiedingen die u niet mag missen, van parfum tot diverse crèmes. Bruno Banani Woman (30 ml) heeft u bij Drogisterij-Parfumerie.nl nu voor maar ¤ 19,95!

Veilig en vertrouwd winkelen
Bij Drogisterij-Parfumerie.nl betaalt u veilig en gemakkelijk via de internetkassa van ING bank. De webshop accepteert iDeal, vooruitbetalen, Giropay en Bancontact of Mistercash als betaalmiddelen. Bestellingen die u in de webshop voor 15.00 uur plaatst, worden dezelfde dag verzonden. Alles op Drogisterij-Parfumerie.nl werkt veilig, vertrouwd en gemakkelijk!

Drogisterij-Parfumerie.nl





Ingezonden persbericht