Syntens

Ecomobiel 2010 opent op 21 en 22 september 2010 wederom haar deuren voor alle professionals actief op het gebied van duurzame mobiliteit. Hierbij komen exposanten, adviseurs en beslissers gedurende 2 dagen in contact met elkaar. De Van Nelle Ontwerpfabriek te Rotterdam, als nieuwe inspirerende locatie, laat beursvloer congres, workshops en het testparcours naadloos in elkaar overlopen. Vele primeurs op het gebied van duurzaam vervoer zijn te zien op de Ecomobiel.

Ook Syntens is aanwezig op Ecomobiel. Op de beursvloer met de duurzaamheidsquick-scan en tevens met de workshop "Voorwaarts met duurzaam ondernemen".

"Voorwaarts met duurzaam ondernemen"

Kosten besparen én uw concurrentiepositie versterken door duurzaam ondernemen? Duurzaamheid als kans, ook voor u? In deze workshop projecteren we 49 voorbeelden uit de praktijk van MKB- collega's op uw bedrijf en kijken wat voor u realiseerbaar is. Voorbeelden waarmee u duurzaamheid voor uw bedrijf kunt omzetten in een kans.

Duurzame strategie en mentaliteit, diensten en processen, duurzame mobiliteit, duurzaam inkopen, financiering, duurzame technologieën, marketing van duurzaamheid, mogelijkheden voor subsidies enzovoort. Na de workshop weet u welke concrete acties bij u passen en hoe u daarmee aan de slag kunt gaan.

Ecomobiel 2010

Registreer u voor de beurs en schrijf in voor een workshop

Via de website www.ecomobiel.nl kunt u zich registeren, waarna de toegang gratis is. Bij de registratie kunt u zich ook direct inschrijven voor de workshop 'Voorwaarts met duurzaam ondernemen' op 21 september van 14.00 - 15.30 of 22 september van 10.00 - 11.30 uur.

Neem voor meer informatie contact op met Paul d'Hondt