Met één knop de wereld binnen handbereik


Global Blox - www.globalblox.com

AMSTERDAM, 20100921 -- Met de komst van dé nieuwe startpagina Global Blox wordt het wel heel erg makkelijk om je favoriete websites op te slaan, te beheren en te bezoeken. Nooit meer een reden om je favorieten kwijt te raken. Door middel van diverse logo's creëer je een startpagina naar je eigen voorkeuren.

Global Blox biedt de uitkomst op een veelvoorkomend probleem, namelijk het kwijtraken van je favorieten websites. Je kan een gratis account aanmaken en hierop je favorieten websites koppelen. Op deze manier maakt het niet uit of je thuis, op het werk, in Barcelona of in Tokio zit. Je hebt altijd en overal je favorieten websites bij de hand.

Er is zelfs een mobiele website beschikbaar die het mogelijk maakt om onderweg al je favorieten bij je te hebben.

De kracht van Global Blox is het gebruikersgemak, mede door de constante groeiende database. Zo is het voor gebruikers mogelijk om zelf, met een zeer simpel invulformulier, websites toe te voegen. Het formulier zoekt vervolgens automatisch een bijpassend logo. Momenteel bedraagt de database al meer dan 20000 websites, van automerken tot shoppingsites.

www.globalblox.com