Openbare bibliotheek Amsterdam


Prinsjesdag is Hoedjesdag bij de OBA

06 sep 2010 - 13:42
Hoedjesdag

Dinsdag 21 september staat de Centrale Bibliotheek in het teken van Prinsjesdag. Speciale aandacht is er voor de op deze dag traditioneel gedragen hoeden. Net als vorig jaar organiseert de OBA een Hoedenshow, waarbij modellen, deelnemers aan de hoedenworkshop (zie hieronder) en OBA-medewerkers vanaf 11.00 uur diverse modellen showen.

Daarnaast wordt iedereen uitgenodigd zijn/haar hoed op te zetten en deel te nemen aan het foto moment op het bordes, om 12.00 uur. Vanaf 12.30 uur wordt bovendien de Troonrede live uitgezonden het Theater van `t Woord op de 7e etage.

Workshop Maak uw eigen Koninklijke Hoed
Eén week voor Prinsjesdag, op dinsdag 14 september, wordt van 18.30 tot 22.00 uur in de Centrale Bibliotheek een workshop hoeden maken gegeven door twee hoedenontwerpers uit Amsterdam, Clementine Jesterhoudt en Emma Jean Brown.
Deelname: EUR 75,00 (inclusief materialenen koffie). Na afloop neemt u deelnemer een unieke hoed mee naar huis. Deelnemers aan deze workshop krijgen bovendien de gelegenheid mee te doen aan de hoedenshow de Centrale Bibliotheek op Prinsjesdag.

Ga voor meer informatie en kaartverkoop naar de agenda op deze website.