Ingezonden persbericht


Pieter Lijesen stopt als directeur Nationale Hypotheekpas (NHP)

Tilburg/Amsterdam - 21 september 2010. Pieter Lijesen, oprichter van NHP(beeld in bijlage), stopt per 15 september als directeur. Hij houdt verder ook geen aandelenbelang in de organisatie. Met zijn vertrek maakt Lijesen ruimte om zich te kunnen richten richten op andere professionele uitdagingen en het overdragen van zijn expertise op speciale vakgebieden.

'Deze keuze betekent enorm veel voor mij. Het was alleen de vraag wanneer ik de stap zou zetten en dit is het juiste moment', aldus Lijesen, die zich via www.pieterlijesen.com als ongebonden financieel specialist gaat richten op marktanalyse, future trends en corporate communicatie. 'Ik kijk terug op een hele mooie tijd', zegt Lijesen. 'Met NHP hebben we als initiator op het gebied van provisievrije verzekeringsproducten de afgelopen jaren heel wat veranderingen in gang mogen zetten met een totale andere markt als gevolg. Die ervaringen zijn onvervangbaar. Mijn expertise kan ik overal inzetten. Dat ga ik nu doen.'

Over Nationale Hypotheekpas (NHP)
NHP introduceerde bij de start in 2007 provisievrije hypotheken en verzekeringen en werd dat jaar meteen genomineerd voor Hypotheekproduct van het jaar. Inmiddels is een groot deel van de marktpartijen overgegaan op advies van netto producten. NHP is vooral bekend geworden door haar overlijdensrisicoverzekering die er toe heeft geleid dat premies in Nederland door alle verzekeraars flink zijn verlaagd. NHP bestaat uit een vergelijkingssite en een intermediairs-organisatie.




Ingezonden persbericht