Ingezonden persbericht


UC4 V8-software ontvangt SAP-certificering voor nieuwe JXBP-interface Integratie van SAP Java Stack met UC4-automatiseringsplatform vereenvoudigt integratie Java-gebaseerde SAP-taken

Amsterdam, 21 september 2010 ­ De V8-software van UC4, vooraanstaand leverancier van oplossingen voor Intelligent Service Automation- en IT-procesoptimalisatie, voldoet aan de SAP-certificeringseisen voor de integratie met de nieuwe SAP JXBP-interface (Java JXBP 7.1). UC4 V8 is de automatisering-engine van UC4. De certificering houdt in dat UC4 nu officieel te gebruiken is als externe scheduler voor procesbeheer via de interface en aansluiting op de Java JXBP-scheduler. Na een serie tests certificeerde het SAP Integration and Certification Center (SAP ICC) de UC4-oplossing als 'SAP Certified ­ Integration with SAP NetWeaver'. Om deze certificering te ontvangen, moest UC4 een bestaande catalogus stap-voor-stap verwerken en verifieerbare resultaten leveren. Ook het beschikbaar maken van deze resultaten op een gebruikersvriendelijke manier behoorde tot de eisen. Om de JXBP-interface te kunnen gebruiken, genereert UC4 een webservice-client volgens de certificeringseisen van SAP. Deze client integreert de externe scheduler en de Java JXBP-scheduler. "De implementatie van de nieuwe JXBP-interface voor de aansluiting van de SAP Java Stack op het UC4-automatiseringsplatform onderstreept de flexibiliteit die UC4 Software biedt", zegt Johann Niederer, Development Manager bij UC4 Software. "We zijn een vooraanstaande leverancier van intelligente automatiseringsoplossingen voor bedrijfsprocessen, en innovaties als deze geven ons een voorsprong op de concurrentie. We richten ons sterk op de SAP-markt en dan met name op onze groeiende groep klanten die onze oplossingen inzetten om SAP-processen te integreren." Vanaf het eerste contract met een SAP-klant in 1996 heeft UC4 overeenkomsten gesloten met meer dan zeshonderd SAP-klanten. Het bedrijf heeft veel ervaring opgedaan in het automatiseren van bedrijfskritische IT-processen van klanten. Het UC4-platform biedt gebruikers geavanceerde planning- en beheermogelijkheden voor het verwerken van SAP-batchprocessen. Meer informatie is te vinden op www.uc4.com/nl.

Over UC4 Software
UC4 Software is wereldwijd toonaangevend in Intelligent Service Automation. Het bedrijf combineert krachtige automatiseringstechnologie met real-time intelligentie. Dit maakt forecasting, visualisatie en automatisering van complexe IT- en bedrijfsprocessen mogelijk in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen. Meer dan 1.800 organisaties wereldwijd vertrouwen op UC4 voor het automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Meer informatie is te vinden op: www.uc4.com/nl.

# # #

Copyright © 2010 SAP AG. All rights reserved.
SAP, R/3, mySAP, mySAP.com, xApps, xApp, SAP NetWeaver and other SAP products and services mentioned herein as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP AG in Germany and in several other countries all over the world. All other product and service names mentioned are the trademarks of their respective companies. Data contained in this document serve informational purposes only. National product specifications may vary.