Gemeente Schagen

Enquête Sperwerhof

De gemeente wil in het voorjaar van 2011 uw straat opknappen. Hiervoor gaan wij een ontwerp maken. Voordat wij dat doen willen wij graag uw mening over een aantal zaken weten. Daarom vindt u onder deze toelichting een enquête.

Openbare ruimte verbeteren

Zoals u misschien weet, is uw straat onderdeel van de wijk Waldervaart. Deze wijk is in de jaren â70 en begin jaren â80 gebouwd. Veel mensen vinden het een zeer prettige en groene woonwijk en wonen hier naar hun zin. De gemeente wil deze kwaliteiten graag behouden en zo nodig versterken. Daarom zijn wij de afgelopen jaren straten opnieuw aan het inrichten en aan het opknappen.

Â

Enquête

Voor de Sperwerhof willen we niet alleen de bestrating aanpakken, maar ook de hele buitenruimte verbeteren. Graag horen wij van u hoe u vindt dat de buitenruimte verbeterd kan worden. Wij vragen u daarom de enquête in te vullen en vóór 1 oktober 2010 aan ons te retourneren.

Â

Met alle opmerkingen die wij ontvangen, gaan wij aan de slag en verwerken deze, waar dat mogelijk is, in het ontwerp voor uw straat. Als het ontwerp klaar is, presenteren wij u deze tijdens een bewonersavond. Na deze avond passen wij, als dat nodig is, het ontwerp nog aan. Vervolgens is er nog een tweede bewonersavond waarop wij het nieuwe ontwerp presenteren. Daarna stellen wij het ontwerp vast. Voor deze bewonersavonden ontvangt u een aparte uitnodiging.

Â

Planning

De planning voor de werkzaamheden is grofweg als volgt:


* Oktober - december 2010: bewonersavond(en) en vaststellen ontwerp;


* December â april 2011: technische voorbereiding en aanbesteding;


* Zomer 2011:
start uitvoering.Â

Â