Medisch Centrum Alkmaar

publicatiedatum: 8 september 2010

voorlichtingsbijeenkomst over plasklachten bij mannen

De urologen van het Medisch Centrum Alkmaar (MCA) houden op woensdagavond
22 september 2010 een voorlichtingsbijeenkomst voor mannen met plasklachten. Ook de partner is van harte welkom. De bijeenkomst is van 20.00 tot 21.30 uur in de Pieter van Foreestzaal (huisnummer 015) van het MCA, ingang Metiusgracht. De zaal is vanaf 19.30 open. Voor koffie en thee wordt gezorgd en de toegang is gratis.

hinderlijk
Plasklachten kunnen hinderlijk zijn voor het dagelijks functioneren. Veel mannen, voornamelijk van boven de vijftig jaar, hebben last van een zwakke straal, kunnen niet volledig uitplassen en moeten overdag en 's nachts vaak naar het toilet. De oorzaak van deze klachten, de behandeling, wat je er zelf aan kunt doen en hoe er het beste mee om te gaan, vertelt deskundige J. Verlind, uroloog van het MCA. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

aanmelden
Om deze bijeenkomst bij te wonen is aanmelding gewenst. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met de balie van patiëntenvoorlichting (huisnummer 037) van het MCA, telefoonnummer (072) 548 3500 begin_of_the_skype_highlighting (072) 548 3500 end_of_the_skype_highlighting.

contactpersoon: afdeling marketing & communicatie