Universiteit Twente

Symposium 'Predict'

22 september 2010

Studievereniging Inter-Actief, de studievereniging voor de studies Technische Informatica, Bedrijfsinformatietechnologie en Telematica van de Universiteit Twente, organiseert op 22 september 2010 het symposium 'Predict' met als onderwerp Business Intelligence.

Business Intelligence is een term voor een verzameling technieken waarmee, door het analyseren, doorzoeken en verwerken van de data van een bedrijf, inzichten verworven worden die managers kunnen helpen betere beslissingen te maken. Bij BI wordt gewerkt op het snijvlak van de business en de technologie: welke informatie wil het management hebben, en hoe kunnen we dat technisch realiseren? Op symposium Predict worden beide aspecten belicht.

Er zullen op deze dag meer dan 10 lezingen zijn, van onder andere de NS, het Centraal Boekhuis, icus, Deloitte, Capgemini, Atos Origin, Sogeti en Oracle.

Het symposium zal plaatsvinden in het onlangs gerenoveerde gebouw de Waaier op de campus van de Universiteit Twente en is open voor alle geĂŻntresseerden. Bezoekers kunnen zich inschrijven via de website www.predict2010.nl en zijn vanaf 9:30 uur welkom. Koffie en thee, lunch, diner en borrel zijn bij de entreeprijs inbegrepen.

Kijk voor meer informatie over bijvoorbeeld het programma of inschrijven op de website van het symposium: http://www.predict2010.nl/