Gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost


het Flevopark

---

Rollators door de bocht in het Flevopark

10 september 2010

Op woensdag 22 september 2010 vindt de eerste Rollator-loop van Amsterdam plaats. In het Flevopark wordt een speciale route met verschillende afstanden uitgezet. Iedereen die in het bezit is van een rollator en in staat is om minimaal 500 meter te lopen kan meedoen.

Flyer rollator-loop De Rollator-loop is een initiatief van buurtbewoner de heer De Geus. De Geus is een actieve senior die zelf flinke afstanden met zijn rollator loopt. Als de eerste editie van de Rollator-loop succesvol is, wil hij zelfs een Avondvierdaagse organiseren voor mensen met een rollator. Naast de Rollator-loop is er ook een informatiemarkt en zijn er muzikale activiteiten. De Rollator-dansers van De Veleta verzorgen een demonstratie.

Bewegen is dé manier om zo lang mogelijk gezond te blijven. De Rollator-loop is bovendien een goede gelegenheid om andere actieve senioren te ontmoeten. Deelnemers kunnen zich op de dag zelf vanaf 13.00 uur inschrijven. Het startschot wordt om 13.30 uur door stadsdeelvoorzitter Fatima Elatik gegeven. De start is bij de ingang van het Flevoparkbad aan de Zeeburgerdijk 630.

De organisatie van de Rollator-loop is in handen van stadsdeel Oost in samenwerking met Buurtzorg Amsterdam Oost. Zorgverzekeraar Agis sponsort de Rollator-loop.

Download

Flyer rollator-loop

---