Provincie Utrecht

Afslag A12

Opening verbeterde toerit A12 bij Woerden

Woensdag 22 september openen bestuurders van de provincie Utrecht, Rijkswaterstaat en de gemeenten Woerden en Montfoort officieel de verbeterde toerit naar de A12 bij Woerden.

Deze reconstructie is gerealiseerd in het kader van het programma A12BRAVO, wat als doel heeft de bereikbaarheid, veiligheid en leefbaarheid van het gebied op en om de A12 bij Woerden en Harmelen te verbeteren.

Voor de zomer kon het verkeer al gedeeltelijk gebruik maken van de verbeterde toerit. Na volgende week woensdag kan het verkeer ongehinderd gebruik maken van de aansluiting. Met de vernieuwde toerit op de A12 is een berucht knelpunt opgelost.

Feestelijke acties
Naast een officieel moment voor bestuurders en genodigden, zijn er ook feestelijke acties voor automobilisten en inwoners van Woerden. Zo kunt u 's ochtends vroeg, tussen 08.00 en 10.00 uur bij de BP-stations aan beide zijden van de Europabaan, koffie en een croissantje krijgen en is er een leuke attentie voor elke automobilist.

Vanaf 09.00 uur kunnen inwoners en bezoekers van de weekmarkt in Woerden terecht bij de A12 BRAVO informatiekraam op het Kerkplein. Om 10.00 uur start daar de A12 BRAVO kennisquiz, waarbij elke 20 minuten een radiografisch bestuurbare auto te winnen is.

Kijk voor meer informatie op www.a12bravo.nl.