ID&T



Trance Energy gaat verder als ENERGY

21-09-2010 - Nieuwe tijdsgeest, nieuwe generatie, nieuwe artiesten.

Er waait een frisse wind door het elektronische muzieklandschap. Trance zoals we de muziekstijl het afgelopen decennium hebben zien groeien, is inmiddels vertakt in allerlei stijlen. Nieuwe artiesten spreken een gloednieuwe generatie aan en de grondleggers hebben inmiddels ook nieuw muzikaal terrein veroverd. Na tien toonaangevende jaren begint voor Trance Energy het nieuwe tijdperk ENERGY.

Om ruimte te bieden aan verbreding en vernieuwing is een simpele naamsverandering onvermijdelijk. Onder de nieuwe noemer wordt de koers ingezet voor de volgende tien jaar. Samen met de toonaangevende artiesten van nu maakt ENERGY de weg vrij voor het geluid van morgen.

De eerste editie vindt plaats op zaterdag 19 februari in de Utrechtse Jaarbeurs. Deze avond wordt in meerdere opzichten een buitengewoon experiment. Met behulp van vooruitstrevende interactieve mogelijkheden wordt de belevenis naar een hoger plan getild. Voor, tijdens en na het evenement wordt kennis gemaakt met het `Connect Execute Play' principe
- een revolutionaire manier van feesten.

Log snel in op EnergyTheNetwork.com. Niet alleen om meer te weten te komen over de muziek, de artiesten en de show, maar ook om de interactie aan te gaan.

Samen vormen we de geest van ENERGY - WE ARE THE NETWORK.

Radio 538 is de mediapartner van ENERGY. Aanstaande maandag (27/9) start de exclusieve voorverkoop van ENERGY bij 538ticketshop.nl. Alleen hier kun je een beperkt aantal regular kaarten kopen die door Radio 538 tot VIP tickets worden ge-upgrade!

Verder maak je vanaf aankomend weekend al kans op ENERGY tickets door te luisteren naar Radio 538.

De reguliere kaartverkoop start zaterdag 9 oktober via Energythenetwork.com

ENERGY
WE ARE THE NETWORK
19 februari 2011
Jaarbeurs Utrecht