CNV Vakmensen

land

BPF Schilders: pensioenspreekuren op bijna 50 locaties in het land

22 september 2010
Het Bedrijfstakpensioenfonds voor het Schilders, Afwerkings- en Glaszetbedrijf (BPF Schilders), gaat letterlijk naar haar deelnemers toe. Naast een aantal pensioenbijeenkomsten in het land worden tot en met juni volgend jaar op bijna 50 locaties in het land pensioenspreekuren gehouden om mensen persoonlijk te woord te kunnen staan.

Al eerder werd een experiment met spreekuren gehouden. De belangstelling daarvoor was zo groot, dat het bestuur van het pensioenfonds besloot dit met een landelijk dekkend netwerk een vervolg te geven.

De aanwezigheid van het BPF in het land is voor de komende maanden flink opgevoerd tot 48 avonden met individuele spreekuren en nog eens 20 regionale bijeenkomsten voor groepen. Twee daarvan zijn specifiek bestemd voor OZP'ers. Bovendien zijn is het pensioenfonds aanwezig op de SGA Vakdagen in Gorinchem (26 t/m 28 oktober 2010) en Hardenberg (22 t/m 24 maart 2011).

Tijdens de spreekuren krijgen deelnemers de gelegenheid om vooral op hun eigen pensioensituatie in te gaan. Iedere avond is er een online verbinding met de pensioenplanner van het BPF Schilders. Aan de hand daarvan kan ter plekke zichtbaar worden gemaakt, hoe iemands pensioen eruit ziet en wat de effecten zijn van de verschillende keuzes die kunnen worden gemaakt.

Belangstellenden voor de spreekuren kunnen zich telefonisch aanmelden via de Klantenservice, op werkdagen bereikbaar van 08.15 tot 17.00 uur onder nummer 070 - 33 66 240. Voor de groepsbijeenkomsten worden per bezochte regio uitnodigingen verstuurd met een antwoordkaart. Een overzicht van alle locaties die het BPF Schilders bezoekt is te vinden op de website www.bpfschilders.nl.