Bekendmaking van de Longlist voor de LOF Prijs voor Vakinformatie 2011

22/09/2010 11:57

Nederlands Uitgeversverbond

LONGLIST voor de 'LOF PRIJS VOOR VAKINFORMATIE 2011' in teken van uitgeefcreativiteit

360 graden Marketing Solution - Reed Business

Crisiswerkplaats.nl - Uitgeversacademie

Duurzaam Gebouwd - CEO Media

Emedia - Reed Business

Food Inspiration Magazine - Shoot My Food

Groot nieuws, Lokaal effect - AOB

Mediafeitenboekje Nederland - Carat Insight

REAXYS - Elsevier

Skipr mashup - Springer Media

Twinklemagazine.nl - BBP Beerens Business Press

De LOF Prijs voor Vakinformatie is dé jaarlijkse kwaliteitsprijs voor vakinformatieve en professionele producten en diensten voor beroep en bedrijf. Aan de prijs is een geldbedrag verbonden van 10.000 euro.

Nieuw is dat de jury dit jaar de uitgeefprestatie van de teams achter het product onder de aandacht brengt. Dat heeft geleid tot een bijzonder gevarieerd, spannend en inspirerend mededingingsveld met zeer uiteenlopende soorten inzendingen én inzenders. 'Bij de LOF Prijs van 2011 staat dan ook de creativiteit in de mediabedrijven centraal!', aldus juryvoorzitter Lize Alink.

Uit de 31 inzendingen selecteerde de jury de longlist van tien inzendingen.

De LOF-jury voor Vakinformatie 2011 bestaat uit:

Lize Alink (voorzitter), zelfstandig adviseur redactionele strategie en ontwikkeling; Klaas de Boer, directeur Amerstone, bureau voor media en communicatie en directeur bij uitgeverij Terra Lannoo; Alex Beishuizen, hoofdredacteur van Intermediair; Ben Crul, hoofdredacteur Medisch Contact/Artsennet en winnaar van de LOF Prijs voor Vakinformatie 2010; Michael Dam, zelfstandig uitgeefadviseur marketing en sales; Frank Iwema, directeur OrangeLane Media en Wim Raaijen, hoofdredacteur Petrochem en Biochem en directeur Industrielinqs pers en platform.

Nominaties en prijsuitreiking

Na individuele jurering en een presentatie van de inzendingen op de longlist aan de eindjury worden eind november de nominaties voor de LOF Prijs voor Vakinformatie 2011 bekendgemaakt.

De feestelijke presentatie van de genomineerden en de bekendmaking van de winnaar vindt plaats op maandag 31 januari 2011 in de Hermitage in Amsterdam. Persvertegenwoordigers kunnen zich voor deze bijeenkomst aanmelden per email via n.vandalen@nuv.nl, Nineke van Dalen, secretaris van de jury en van de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap.

De LOF Prijs voor Vakinformatie is een initiatief van de Stichting Lucas-Ooms Fonds en de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap van het Nederlands Uitgeversverbond.





http://www.lofprijs.nl