Genomineerden Mediabedrijf van het Jaar bekend

22/09/2010 12:07

Nationaal Omroepcongres

FD Mediagroep, Radio 538 en André Rieu Productions BV zijn de drie genomineerden voor de award "Mediabedrijf van het Jaar" die op 30 september op het Nationaal Omroepcongres zal worden uitgereikt.

Afgelopen vrijdag heeft de jury, bestaande uit Ton Verlind, Nico van Eijk, Herbert Blankensteijn en Jan Muller, overleg gehad over de inzendingen. Uit een diverse en verrassende longlist zijn de drie genomineerden gekozen

Het is voor de tiende keer dat de award "Mediabedrijf van het Jaar" wordt uitgereikt. De award wordt ieder jaar uitgereikt aan het mediabedrijf (in de breedste zin van het woord) dat excelleert op management kwaliteiten, bedrijfsprestaties, imago, continuïteit en innovatie.

Eerdere winnaars sinds 2001 waren in chronologische volgorde: Cameo Media, Eyeworks, WK Producties, BNN, L1, RVU en Endemol Nederland, de NOS en Omroep MAX.

De award wordt jaarlijks uitgereikt op het Nationaal Omroepcongres. Dé ontmoetingsplaats voor managers en beleidsmakers bij de publieke en commerciële omroepen.





http://www.omroepcongres.nl