Politie Zuid-Holland-Zuid

Politie zoekt getuigen na aantreffen zwaargewonde man

Mijnsheerenland, 22-09-2010

De recherche is op zoek naar getuigen naar aanleiding van het aantreffen van een zwaar gewonde man in zijn woning aan de Hoflaan. De 60-jarige man werd op zaterdag 18 september omstreeks 15.00 uur door een kennis in zijn woning aan de Hoflaan in Mijnsheerenland gevonden. De man was niet goed aanspreekbaar en verloor het bewustzijn. In het ziekenhuis bleek de man zwaar inwendig letsel te hebben. Hij ligt op de intensive care.
De familie heeft hiervan zondag melding gemaakt bij de politie. Inmiddels is in en om de woning een onderzoek ingesteld, maar dat heeft vooralsnog geen aanwijzingen voor een misdrijf of ongeval opgeleverd. Wel is duidelijk geworden dat de man op zaterdag 18 september omstreeks 12.30 uur nog met een buurtbewoner heeft gesproken.

De politie is dan ook op zoek naar mensen die de man zaterdag hebben gezien, of die anderszins iets is opgevallen aan de Hoflaan in Mijnsheerenland. Het was afgelopen zaterdag jaarmarkt in het dorp, mogelijk dat bezoekers van deze markt over waardevolle informatie beschikken. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844 of anoniem via het meldpunt Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.