Benoeming directie Berenschot

22/09/2010 14:00

Berenschot

Utrecht, 22 september 2010 - Dr. L.H. (Ludwig) Hoeksema (46) is met ingang van 22 september benoemd tot lid van de directie van Berenschot Groep B.V. Hij krijgt in het bijzonder de verantwoordelijkheid voor de activiteiten in het bedrijfsleven. Ludwig Hoeksema trad in 2004 in dienst bij Berenschot als managing director van de adviesgroep Strategisch Personeelsmanagement. Daarvoor werkte hij bij de Rotterdam School of Economics en bij IBM Business Consulting Services en haar rechtsvoorgangers Coopers & Lybrand, PricewaterhouseCoopers en PWC Consulting.

Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 500 medewerkers in de Benelux en werkt ruim 70 jaar voor opdrachtgevers in de publieke en private sector. Berenschot is een oer-Nederlands bureau met een internationale oriëntatie. Met een vestiging in de Europese hoofdstad Brussel sinds 1962 en als partner in de E-I Consulting Group, een Europees samenwerkingsverband van toonaangevende adviesbureaus. Meer informatie: www.berenschot.nl.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.berenschot.nl