Politie Utrecht

Persberichten Eemland Zuid, 14.00 uur

Utrecht, 22-09-2010

Doorrijden na aanrijding

AMERSFOORT Dinsdagmiddag 21 september vond een aanrijding plaats waarbij het verdachte voertuig doorreed.

Rond 16.00 uur reed een 19-jarige man uit Amersfoort over de Arnhemseweg. Bij de verkeerslichten werd hij aangereden door een auto met een onbekend gebleven bestuurder. De twee hadden een korte woordenwisseling, waarna de onbekende bestuurder er met zijn auto over de stoep vandoor ging, hierbij werd de 19-jarige man net niet aangereden doordat hij weg kon springen.

De politie is op zoek naar de bestuurder van het voertuig die ervandoor ging over het fietspad richting de Stadsring. Met tips kunt u terecht op 0900 88 44 district Eemland Zuid.

Aanrijding met letsel

AMERSFOORT Dinsdagmiddag 21 september ontstond een aanrijding op de kruising van de Oude Veenweg met de Grenspolder.

Rond 17.30 uur reed een 37-jarige vrouw uit Amersfoort met haar auto over de kruising, hierbij zag zij een 23-jarige man en een 16-jarige meisje uit Amersfoort over het hoofd. De twee reden op een scooter en een fiets en beiden kwamen ten val toen zij in aanrijding kwamen met het voertuig van de 37-jarige vrouw. De 23-jarige man en het meisje raakten beide lichtgewond bij het ongeval.

Inbreker aangehouden

AMERSFOORT Woensdagochtend 22 september heeft de politie een inbreker op heterdaad kunnen pakken.

Rond 04.50 uur ging het alarm in een winkelfiliaal aan de Kreupelstraat af, de politie was snel ter plaatse en zag dat de inbreker er op een fiets vandoor wilde gaan. De 32-jarige man uit Amersfoort werd daarop aangehouden en is meegenomen naar het bureau op verdenking van inbraak en diefstal.