Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 22-09-2010

Politie arresteert man uit Bussum die BMW X5 verduistert

OUD GASTEL: De politie heeft dinsdagavond rond 20.15 uur een 26-jarige man uit Bussum aangehouden wegens verduistering. De man huurde twee weken geleden een BMW X5 bij een autoverhuurbedrijf, maar bracht die niet terug na afloop van de afgesproken huurtermijn. De bedrijfsleider van het bedrijf nam dinsdag contact op met de huurder die vervolgens naar het kantoor ging. De man uit Bussum vertelde dat de BMW buiten zijn schuld om gestolen was, maar dat kon de bedrijfsleider niet overtuigen. Hij seinde de politie in. De verdachte is meegenomen naar het bureau en voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Op het bureau verklaarde de man uit Bussum dat hij mishandeld en bedreigd was door de bedrijfsleider en enkele andere mannen, de 40-jarige
bedrijfsleider is daarvoor woensdagmorgen rond 10.30 uur aangehouden. De politie onderzoekt beide zaken.

Dronken beginnend bestuurder uit Tilburg raakt rijbewijs kwijt

MOERDIJK: Een 23-jarige beginnend bestuurder uit Tilburg is
woensdagmorgen rond 06.00 uur betrapt op dronken rijden. De man raakte op de Zuidelijke Randweg van de weg en reed tegen een lantaarnpaal. Agenten die ter plaatste kwamen, lieten de man blazen. Hij scoorde 505 ug/l, terwijl voor hem als beginnend bestuurder slechts 88 ug/l is toegestaan. Bij waarden hoger dan 350 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd, dus ook in dit geval.

Politie pakt verdachte brandstichting in Bergen op Zoom op

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft woensdagmorgen een 26-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden en in verzekering gesteld wegens
brandstichting. Hij wordt ervan verdacht een Seat Ibiza in brand te hebben gestoken. Dat gebeurde in de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 september rond 01.45 uur in de Carinastraat. De totaal uitgebrande auto is eigendom van een 27-jarige Bergenaar, de vriend van de ex-vriendin van de verdachte.

Bergenaar (64) bekent diefstal geldbedrag uit stadbus

BERGEN OP ZOOM: Een 64-jarige Bergenaar heeft woensdag bij de politie bekend dat hij een geldbedrag uit een per ongeluk achtergebleven tas in een stadsbus heeft gestolen. Dat gebeurde op donderdagmorgen 26 augustus. In een uitzending van Bureau Brabant waren afgelopen maandag duidelijke bewakingsbeelden vanuit de bus met daarop de diefstal te zien. De man werd daarop herkend door diverse mensen die de politie belden. De Bergenaar zegt veel spijt te hebben van de diefstal; hij had er geen goede verklaring voor. Na verhoor is de man met een dagvaarding heengezonden.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 22-09-2010 14:08 | © Regio Midden en West Brabant |