Grootschalige publieke woningveiling Amsterdam Theaterfabriek 09-10-10

22/09/2010 14:55

Makelaarsvereniging Amsterdam

Zeven woningen worden publiekelijk geveild tijdens de woningbeurs 'De Grote Amsterdamse Housewarming' op zaterdag 9 oktober aanstaande. Voor het eerst worden er onder het oog van het grote publiek Amsterdamse huizen bij opbod en afslag verkocht. Het initiatief is van de Makelaarsvereniging Amsterdam en de Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling.

Didi van den Elsaker, directeur van de Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling: "De wekelijkse, reguliere onroerend goed veiling is weliswaar openbaar en dus voor iedereen toegankelijk, maar het veilinghuis komt de bezoekers tegemoet door tijdens deze beurs 7 woningen in opdracht van een aantal woningcorporaties te veilen. Onze boodschap: ook particulieren kunnen kopen op de veiling."

De veiling op de beurs is een echte veiling, maar wel met een paar aangepaste publieksvriendelijke voorwaarden. Van den Elsaker: "Er wordt 4 weken voorbehoud van financiering gegeven aan de potentiële koper(s) en ook de drie dagen bedenktijd is van toepassing. Reeds nu kunnen de geïnteresseerden zich uitvoerig laten informeren over welke objecten en tegen welke voorwaarden onder de hamer zullen gaan: op de veilingsite en ook in het veilingboekje. Er is inmiddels al de nodige belangstelling voor de te veilen woningen getoond, dus we verwachten een sfeervolle, energieke veiling. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen en te bieden!"

De veiling vindt plaats op zaterdag 9 oktober 2010, van 15.00 - 16.00 uur, in de Theaterfabriek aan de Czaar Peterstraat 213. Geïnteresseerden voor de woningen kunnen terecht op http://www.mva.nl/veiling. Meer informatie over de Amsterdamse Housewarming vindt u op: www.amsterdamsehousewarming.nl





http://www.mva.nl/veiling