Politie Gelderland-Zuid

Vrouw overvallen op parkeerterrein

Tiel, 22-09-2010 o Een 34-jarige vrouw uit Breda, is dinsdag rond 13.45 uur door twee onbekende mannen overvallen op de parkeerplaats Bleekveld aan de 1e Bleekveldstraat in Tiel. De vrouw bleef ongedeerd. De politie is op zoek naar de twee daders.

Het slachtoffer, vertegenwoordiger in sieraden, had even voor de overval een juwelier bezocht. Toen zij weer in haar auto zat werd zij door twee onbekende mannen overrompeld. De vrouw werd gedwongen koffers te openen. Het slachtoffer reageerde ondanks de schrik alert en stelde het alarm in werking. Het slachtoffer werd opgevangen door enkele parkeercontroleurs. Deze zijn nog achter de daders aangegaan, maar dit heeft helaas niets opgeleverd. De daders renden via het Schoolstraatje in de richting van het gemeentehuis. Onderzoek zal moeten uitwijzen of er wat is buitgemaakt.

Signalement

De beide daders hadden een donkere huidskleur en waren ongeveer 40 jaar oud, hadden een slank postuur en waren ongeveer 1.75 lang. Eén van de twee had kort donker haar en donkere pigmentvlekken in zijn gezicht.

Getuigen

Was u getuige van deze overval? Of hebt u rond 13.45 uur iets bijzonders opgemerkt? Neemt u dan contact op met het overvallenteam van de Politie Gelderland-Zuid op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Laatst gewijzigd 22-09-2010 14:51 | © Regio Gelderland-Zuid |